• امروز : چهارشنبه - ۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 27 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 26 March - 2025
کل پست ها: 73275اخبار امروز : 0
3

جمع‌آوری ۲۶۹ معتاد متجاهر در خرم‌آباد

  • کد خبر : 107080
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
جمع‌آوری ۲۶۹ معتاد متجاهر در خرم‌آباد
معاون خدمات شهری شهرداری خرم‌آباد از جمع‌آوری ۲۶۹ معتاد متجاهر در سال‌جاری خبر داد .

لرستان- حمید علیرضایی از شناسایی و جمع‌آوری ۲۶۹ معتاد متجاهر در سال ۱۴۰۳ خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد، ۲۶ نفر زن و ۲۴۳ نفر مرد هستند.

وی افزود: دستگاه قضا به‌ویژه دادستانی، مجوزهای لازم برای جمع‌آوری معتادان متجاهر را ارائه می‌دهد و نیروی انتظامی در تأمین امنیت نقش‌آفرین است، فرمانداری نیز به‌عنوان هماهنگ‌کننده، در جمع‌آوری و ساماندهی این افراد مشارکت دارد و با شورای مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی در ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز همکاری می‌کند.

معاون خدمات شهری شهرداری خرم‌آباد با تأکید بر اینکه معتادان متجاهر بیمار محسوب می‌شوند، گفت: پس از درمان کامل، با توانمندسازی و اشتغال‌زایی به جامعه بازگردند که امکان به‌کارگیری آنان در حوزه خدمات شهری خرم‌آباد نیز وجود دارد.

وی در رابطه با هزینه‌های اجرای این طرح بیان کرد: بودجه این طرح به‌صورت ۵۰ درصد کشوری و ۵۰ درصد استانی تأمین می‌شود، به‌طوری‌که از سهم استانی، ۲۵ درصد توسط شورای مبارزه با مواد مخدر و ۲۵ درصد دیگر توسط شهرداری‌ها پرداخت می‌شود که شهرداری خرم‌آباد ماهانه ۳۰۰ میلیون تومان برای جمع‌آوری معتادان متجاهر هزینه می‌کند.

علیرضایی ادامه داد: در حال حاضر، شهرداری‌های استان لرستان از شش نیروی انسانی و سه دستگاه وسیله نقلیه برای اجرای طرح جمع‌آوری بهره‌مند هستند که این امکانات پاسخگوی نیاز فعلی است، اما در صورت لزوم افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: معتادان متجاهر علاوه بر تخریب مبلمان شهری و ایجاد نازیبایی با فعالیت‌هایی نظیر زباله‌گردی و سرقت‌های خرد، مشکلات دیگری را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

معاون خدمات شهری شهرداری خرم‌آباد با اشاره به اینکه بخش قابل‌توجهی از این افراد مهاجر و ترد شده از خانواده و شهرهای دیگر هستند، افزود: برخی از این افراد بومی خرم‌آباد نیستند و از شهرستان‌ها و روستاها به مرکز استان مهاجرت کرده‌اند که این موضوع یکی از چالش‌های اصلی در مدیریت این معضل است.

وی با تأکید بر ضرورت درمان مؤثر و ارائه خدمات توانمندسازی گفت: افزایش تعداد کمپ‌ها و درمان قطعی می‌تواند به کاهش این معضل کمک کند.

علیرضایی تصریح کرد: کمپ ماده ۱۶ سپاه در گذشته عملکرد موفقی داشته است اما به‌دلیل محدودیت‌های اخیر، فعالیت آن کاهش پیدا کرده است و این در صورتی است که جمع‌آوری بدون درمان و توانمندسازی این افراد نمی‌تواند به حل ریشه‌ای مشکل منجر شود و توجه بیشتر به کمپ‌های ماده ۱۶ برای درمان معتادان ضروری است.

علیرضایی خاطرنشان کرد: مشارکت شهروندان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز برای حل این معضل ضروری است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=107080

برچسب ها