قزوین- سردار علی ابراهیمی اظهار کرد: در راستای رسیدگی به مطالبات مردمی و برخورد با هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت، اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در چهار مرحله در شهرستان بویینزهرا در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از دریافت دستور قضائی، به مناطق جرمخیز و شناساییشده اعزام و در بازرسی از این نقاط ۷۳ نفر خردهفروش و مصرفکننده مواد مخدر و هشت نفر سارق را به همراه اموال مسروقه کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه در این طرح مأموران چهار دستگاه خودرو و دو دستگاه موتورسیکلت سرقتی را توقیف کردند، خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.
سردار ابراهیمی از کشف یک کیلو و ۷۰۰ گرم تریاک از یک واحد مسکونی در شهرک ناصرآباد از توابع شهر قزوین و دستگیری یک نفر خبر داد و گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، از نگهداری مقادیری مواد مخدر در یکی از واحدهای مسکونی در شهرک ناصرآباد مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی قضائی و در اقدامی غافلگیرانه به محل شناسایی شده اعزام شدند و در بازرسی از آن، یک کیلو و ۷۰۰ گرم تریاک کشف و یک نفر را در این زمینه دستگیر کردند که متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی به همراه مواد کشف شده به مراجع قضائی معرفی شد.