فارس- سردار رهام بخش حبیبی فرمانده انتظامی استان فارس بیان کرد: در جهت مبارزه مستمر با قاچاقچیان مواد مخدر، ماموران انتظامی شهرستان نیریز هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور مواصلاتی سیرجان – شیراز به یک سواری پژو پارس مشکوک شدند و دستور ایست دادند که راننده بدون توجه به فرمان پلیس اقدام به فرار کرد.
او افزود: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز، راننده که عرصه را بر خود تنگ میدید با توجه به تاریکی هوا و موقعیت جغرافیایی منطقه، با رها کردن خودرو اقدام به فرار کرد.
فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه در بازرسی از خودرو توقیف شده، ۲۲۷ کیلوگرم حشیش و ۴۴ کیلو و ۷۰۰ گرم تریاک کشف شد، تصریح کرد: تلاش برای دستگیری قاچاقچی متواری با جدیت ادامه دارد.
سردار حبیبی گفت: پلیس فارس همچون این عملیات، در سایه هم افزایی و اشرافیت اطلاعاتی، سد راه سوداگران مرگ بوده است و همکاری مردم در زمینه کاهش گرایش به اعتیاد از جمله مهمترین راههای همکاری با خادمان نظم و امنیت است.