• امروز : سه شنبه - ۲۳ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - شعبان - 1446
  • برابر با : Tuesday - 11 February - 2025
کل پست ها: 72926اخبار امروز : 7
2

دستگیری ۱۵ توزیع کننده موادمخدر در تاکستان

  • کد خبر : 106177
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۹:۲۸
دستگیری ۱۵ توزیع کننده موادمخدر در تاکستان
فرمانده انتظامی تاکستان از اجرای طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در این شهرستان خبر داد و گفت: پلیس در این رابطه موفق به دستگیری ۱۵ عامل توزیع مواد شد.

قزوین- سرهنگ وجیه اله عبدی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر و در پی دریافت اخبار مبنی بر فعالیت مجرمانه چند خرده فروش و توزیع کننده مواد مخدر، موضوع در دستور کار پلیس مبارزه با موادمخدر مرکز فرماندهی این شهرستان قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی شهرستان، ضمن مراجعه به چند پاتوق و محل فروش موادمخدر، طی عملیاتی موفق به دستگیری ۱۵خرده فروش و کشف حدود هفت کیلوگرم انواع موادمخدر به همراه آلات و ادوات توزیع و مصرف شدند.

فرمانده انتظامی تاکستان با اشاره به اینکه متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده و برای ادامه اقدامات قانونی به مرجع قضایی شهرستان معرفی شدند، افزود: پلیس در راستای ارتقای سطح امنیت اجتماعی و احساس آرامش در بین شهروندان با تمام توان خود در میدان حاضر بوده و از شهروندان نیز می خواهیم تا هرگونه مورد مشکوک را از طریق تماس با سامانه پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=106177

برچسب ها