خوزستان- دکتر علیرضا منصوری خواه مسئول کمیته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این جلسه با تاکید بر اینکه تغییر سبک زندگی در دختران و زنان امروز تحت تاثیر شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی (شبکههای اجتماعی) قرار گرفته است، گفت: در سالهای اخیر به علت تبلیغات سوء و ترغیب گرایش به سبک و مدهای جدید، متاسفانه گرایش به مصرف داروهایی تحت عنوان لاغری که عموماً ۹۰ درصد آنها بر پایه آمفتامینها هستند رواج یافته است.
وی افزود: مصرف بی رویه آنها زمینه های گرایش به مصرف مواد مخدر و آسیبهای جدی به این قشر که پایه اصلی خانواده و جامعه سالم میباشند را در پی دارد.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه آمارها نشان افزایش نرخ گرایش به مواد مخدر در بین قشر تحصیل کرده را میدهد، بیان کرد: با توجه به صنعتی شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن نظام خانواده در دوران مدرن و استفاده از وسایل الکترونیکی جهت تسهیل در انجام امور منزل، زنان خانهدار اوقات فراغت بیشتری را دارند، و بیشتر اوقات فراغت خود را در شبکه های اجتماعی بسر می برند. لذا توجه به برنامهریزی در جهت پر کردن اوقات فراغت این قشر از افراد جامعه در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در خانواده امری ضروری میباشد .
منصوری خواه در پایان توجه به جامعه هدف جهت برنامهریزی آموزشی را راهکاری موثر برای موفقیت اجرای برنامههای پیشگیری دستگاهها عنوان کرد.
در ادامه سایر اعضای کمیته با بیان دیدگاههای خود در این خصوص پرداختند .