• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
5

نمایشگاه جزیره پاک، یاریگران زندگی در کیش

  • کد خبر : 104835
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۴۵
نمایشگاه جزیره پاک، یاریگران زندگی در کیش
نمایشگاه جزیره پاک، یاریگران زندگی با هدف آگاهی بخشی به دانش آموزان و اقشار مختلف مردم نسبت به اعتیاد به مواد مخدر و آسیب‌های ناشی از آن در کیش برپا شد.

هرمزگان، کیش- دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کیش، هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان با انواع مواد مخدر و آسیب‌های فردی و اجتماعی ناشی از ابتلای افراد به مواد مخدر برشمرد.

علی فائقی با اشاره به مشارکت اداره بهزیستی، مرکز بهداشت، پلیس مبارزه با مواد مخدر و معاونت ورزش و تفریحات سالم در برپایی نمایشگاه، افزود: مهم‌ترین راهکار‌های پیشگیری از ابتلای جوانان و نوجوانان به مواد مخدر ، آموزش مهارت‌های زندگی، تاب آوری، قدرت تصمیم گیری، مهارت نه گفتن و مهارت انتخاب دوست و نحوه ارتباط والدین با نوجوانان و جوانان در خانه به شرکت کنندگان آموزش داده شود.

وی افزود: این نمایشگاه در نوبت صبح از ساعت ۸ تا ۱۳ ویژه دانش آموزان و نوبت عصر از ساعت ۱۷ تا ۲۲ ویژه اقشار مختلف مردم تا پنجشنبه هشتم آذر واقع در اداره امور زنان میزبان علاقمندان است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=104835

برچسب ها