• امروز : شنبه - ۶ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 26 - رجب - 1446
  • برابر با : Saturday - 25 January - 2025
کل پست ها: 72803اخبار امروز : 13
0

برای مبارزه با مواد مخدر تقویت تجهیزات الکترونیکی مبادی ورود و خروج گمرگات ضرورت دارد

  • کد خبر : 104032
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
برای مبارزه با مواد مخدر تقویت تجهیزات الکترونیکی مبادی ورود و خروج گمرگات ضرورت دارد

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی گفت: برای امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر نیاز به ارتقای وضعیت کنترلی و تقویت تجهیزات الکترونیکی در گمرکات و ایجاد انگیزه نیرو‌ها است و از این رو این جلسه با دعوت از مدیران کشوری برای تامین این موارد تشکیل شده است.

آذربایجان غربی- هشتمین جلسه کمیته حقوقی – قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی با حضور ناصرعتباتی رئیس کل دادگستری استان، مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، مدیر کل حقوقی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور، رئیس امور بین‌الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر، معاون مبارزه با مواد مخدر گمرکات ایران عصر روز سه شنبه ۲۲ آبان ماه در محل سالن امامت دادگستری برگزار شد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه گفت: امر مقابله و مبارزه با پدیده خانمان سوز موادمخدر و سوداگران مرگ یک مقوله مقدس است و مجموعه‌های مختلف در استان واقعاً پای کار هستند و اقدامات خوب و موثری در این زمینه شکل گرفته است.

عتباتی ادامه داد: مدیریت دستگاه قضایی استان بر اساس راهبرد مشخص خود همواره پرونده‌های در حوزه قاچاق مواد مخدر رصد و با تشکیل جلسات مشورتی متعدد روند این پرونده‌ها را پیگیر است.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی تاکید کرد: به هیچ وجه قابل قبول نیست که مواد مخدر از مبادی رسمی کشوری که امر مبارزه با مواد مخدر را به عنوان یک مقوله اعتقادی در دستور کار قرار دارد بدون کشف خارج شود.

وی با اشاره به بازدید اخیر خود از گمرک بازرگان و سیستم پایش تصویری و اتاق مانیتورینگ این گمرک تاکید کرد: برای امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر نیاز به ارتقا وضعیت کنترلی و تقویت تجهیزات الکترونیکی در گمرکات و ایجاد انگیزه نیرو‌ها است و از این رو این جلسه با دعوت از مدیران کشوری برای تامین این موارد تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی با اشاره به درآمد ۳ هزار میلیارد تومانی گمرکات استان، خواستار اختصاص بخشی از این درآمد برای تجهیز و به روزرسانی امکانات پایشی از جمله دستگاه‌های ایکس ری و ایجاد زیرساخت‌های لازم در معابر رسمی استان شد.

عتباتی در پایان تاکید کرد: امر مبارزه بی امان با قاچاق مواد مخدر با جدیت از سوی پلیس با پشتیبانی نهاد‌های اطلاعاتی و دستگاه قضایی به صورت دائم در استان ساری و جاری است و این زحمات با ارتقا تجهیزات کنترلی تکمیل خواهد شد.

مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه گفت: قطعاً این نشست می‌تواند با اهتمام ویژه در ارتقای امر مبارزه با موادمخدر مخدر موثر در مقام باشد.

مجیدی ادامه داد: استان به لحاظ یکسری ویژگی‌های جغرافیایی و مجاورت با یک کشور در مسیر و معبر قاچاق قرار دارد و در این امر با چالش‌هایی همچون کمبود تجهیزات پایش و کنترل الکترونیکی است و انتظار است در این جلسه با تبیین این موضوع اعتبارات لازم از سوی مرکز تامین شود.

در ادامه جلسه اعضای حاضر به بیان نقطه نظرات، دغدغه‌ها و مشکلات و نیاز‌های لازم برای تجهیز گمرکات استان را مطرح که مدیرکل حقوقی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور، رئیس امور بین‌الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر و معاون مبارزه با مواد مخدر گمرکات ایران توضیحاتی را ارائه و قول مساعدت پیگیری رفع این مشکلات را دادند و بدین ترتیب این جلسه ۳ ساعته به کار خود خاتمه داد.

همچنین جعفر ذوالفقاری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان بیان داشت: در ۸ ماهه سال ۱۴۰۳ با بازنگری تمامی پرونده های اموال منقول و غیرمنقول لیست دقیق اموال استخراج شده و با مساعدت و همکاری مرجع قضایی نسبت به برگزاری مزایده ها بصورت متوالی اقدام شده است و تا پایان سال هیچگونه اموال رسوبی نخواهیم داشت و این مهم نقشه راه سال ۱۴۰۳ دبیرخانه شورای هماهنگی خواهد بود.

وی گزارش جامعی از نحوه سرپرستی اموال توقیفی و مصادره شده ارائه و در مورد برخی پرونده ها و اقدامات یگانهای کاشف توضیحات لازم ارائه کرد و اعلام داشت: دبیرخانه شورا دوشادوش یگان‌های کاشف همواره در امر مبارزه با قاچاق موادمخدر بوده و خواهد بود و از هر گونه مساعدتی در امر مبارزه در چهار چوب قانون و مقررات دریغ نخواهد کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=104032

برچسب ها