• امروز : سه شنبه - ۲۷ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 17 June - 2025
کل پست ها: 73947اخبار امروز : 0
5

«سمن‌ها» سهم ۸۶ درصدی در درمان معتادان خراسان‌رضوی دارند

  • کد خبر : 103885
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
«سمن‌ها» سهم ۸۶ درصدی در درمان معتادان خراسان‌رضوی دارند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: ۸۶ درصد از درمان معتادان در این استان توسط سازمان های مردم نهاد یا همان سمن‌های فعال در حوزه مبارزه و درمان اعتیاد انجام می‌شود.

خراسان رضوی- علی زندی افزود: به دلیل فعالیت مثبت و اثربخش سمن های فعال در حوزه درمان اعتیاد، اکنون بیشتر فعالیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بهزیستی خراسان رضوی در حوزه اعتیاد به این نهادها و سازمان های مردم نهاد واگذار شده است.

وی بیان کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارند و این تشکل‌ها از بطن جامعه هستند و نیازهای واقعی مردم را می‌شناسند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی بیان کرد: یکی از مهمترین سیاست‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر بعد از اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد، بحث صیانت از حقوق بهبود یافتگان است.

همچنین به گزارش روز سه شنبه استانداری خراسان رضوی، سرپرست معاونت سیاسی استاندار در نشست کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌ نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اظهار کرد: مردمی‌سازی هدف اصلی و نهایی در امر مبارزه با مواد مخدر است و در این راستا باید از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد استفاده کرد.

محمدعلی نبی‌پور افزود: کارگاه منطقه‌ای سمن‌ها با محوریت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و به صورت تجربه‌گردانی سمن‌های موفق در توانمندسازی معتادان، مدیریت و پیشگیری از اعتیاد برنامه‌ریزی شود و دستگاه‌های مربوطه نیز در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=103885

برچسب ها