• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
4

کشف ۲۶۴۵ کیلوگرم انواع موادمخدر طی ۷ ماه در سالجاری

  • کد خبر : 103371
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
کشف ۲۶۴۵ کیلوگرم انواع موادمخدر طی ۷ ماه در سالجاری
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران از کشف ۲ تن و 645 کیلوگرم انواع موادمخدر از ابتدای سالجاری تاکنون در این استان خبر داد.

مازندران- علی شیرازی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که به ریاست یوسف نوری استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزارشد، با بیان این مطلب گفت : این میزان مواد مخدر با متلاشی شدن ۳ باند و دستگیری سوداگران مرگ در مازندران کشف شده است.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر کشور، درباره  اصلاح دستورالعمل برگزاری جلسات، بر لزوم مسئولیت پذیری دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان به منظور مبارزه فراگیر و همه جانبه با موادمخدر و بویژه روان‌گردان‌ها تاکید کرد و افزود: باید با تعامل دستگاه های اجرایی، برگزاری منظم جلسات شورا و پیگیری و اجرای مصوبات در این زمینه اقدامات مناسبی صورت گیرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران از اجرای دوهزار و ۲۵۰ طرح عملیاتی برخورد با خرده فروشان و توزیع کنندگان مواد مخدر در نقطه های آلوده استان در ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: برابر اولویت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و به منظور پیشگیری از دسترسی آسان به موادمخدر و سالم‌سازی اطراف مکان‌های آموزشی و فرهنگی، طرح مقابله و پاکسازی محیط های اطراف دانشگاه ها و مدارس نیز در مازندران اجرا شد.

شیرازی ادامه داد: طی این مدت ۴ هزار و ۴۸۰ نفرخرده فروش، قاچاقچی، توزیع کننده موادمخدر دستگیر و به مراجع قضائی هدایت شدند.

وی در ادامه با اشاره به دغدغه و تاکیدات دکتر نوری، استاندار مازندران مبنی برلزوم اجرای دقیق برنامه های فرهنگی و پیشگیری و کاهش سو مصرف موادمخدر و روانگردانها بیان داشتند: متولیان دستگاههای فرهنگی و آموزشی اولویت کاری خود را ، ترويج فرهنگ پيشگيري، تقویت فعاليت های پرورشي در مراکز آموزشی و علمی قرار دهند.

علی شیرازی، با تاکید بر تقویت کانون یاریگران زندگی درسطح استان و مراقبت های اجتماعی دانش آموزان و نقش برنامه های فرهنگی و پیشگیری در جلوگیری از گرایش فرزندان و دانش آموزان به سوء مصرف مواد مخدر و روان گردانها، افزود: دانشگاه ها، مدارس و خانواده ها در گسترش و اجرای صحیح طرح یاریگران زندگی و تعمیم مهارت های پیشگیرانه نقش سازنده ای را ایفا می کنند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=103371

برچسب ها