• امروز : سه شنبه - ۲۷ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 17 June - 2025
کل پست ها: 73947اخبار امروز : 0
12

صداوسیمای استان خراسان شمالی در کنار مجمع خیرین یاریگران زندگی است

  • کد خبر : 103173
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
صداوسیمای استان خراسان شمالی در کنار مجمع خیرین یاریگران زندگی است
مدیرکل صداوسیمای استان خراسان شمالی گفت: صداوسیما در کنار مجمع خیرین یاریگران زندگی و انعکاس‌دهنده فعالیت‌های خیرانِ در این حوزه خواهد بود.

خراسان شمالی- واعظی مدیرکل صداوسیمای استان در این نشست صمیمی با اعضای هیأت مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان عنوان داشت: همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند نجات یک معتاد نجات فرد نیست بلکه نجات جامعه است لذا خیرینی که داوطلبانه و دغدغه مندانه در این حوزه فعالیت می‌نمایند، اجری عظیم در پیشگاه خداوند متعال خواهند داشت.

وی همچنین ادامه داد: همان‌گونه که می‌دانید مواد مخدر و اعتیاد امروزه به ام‌المصائب شناخته می‌شود و اگر بتوانیم در این زمینه اقدامی انجام دهیم ناخودآگاه بزه‌های دیگر مثل سرقت، طلاق و … در جامعه کاهش خواهد یافت.

مدیرکل صداوسیمای استان اعلام داشت: صداوسیمای استان آمادگی دارد در زمینه حضور کارشناس در برنامه‌های اجتماعی و یا پوشش برنامه‌ها، مسابقات و جشنواره‌هایی که در قالب پویش مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌گردد برنامه تهیه و برای آگاهی جامعه از صداوسیمای استان پخش نماید.

واعظی در ادامه طرح تکثیر خیرین در حوزه مبارزه با مواد مخدر را یک اقدام مؤثر برای جذب خیرین در این حوزه دانست و گفت: ارتباط‌گیری با مردم از طریق رادیو و تلویزیون برای شناساندن مضرات مواد مخدر از طریق برنامه‌های مستند محور یا زیرنویس در شبکه استانی از اقداماتی است که می‌توان برای مقابله با این بلای خامان سوز انجام داد.

در ادامه ابوالحسن نجفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به تشریح مأموریت‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برای مقابله با اعتیاد و مواد مخدر پرداخت و عنوان داشت: ۲۹ دستگاه در قالب اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر عضو کمیته‌های تخصصی در حوزه‌های فرهنگی و پیشگیری، درمان و حمایت‌های اجتماعی، توسعه مشارکت‌های مردمی، مقابله باعرضه، حقوقی و قضایی و شناسایی اموال قاچاقچیان و … هستند که به ریاست استاندار محترم استاندار اقدامات عملی در این حوزه انجام می‌دهند.

اعضای هیأت مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی نیز در ادامه جلسه با اشاره به اقدامات انجام‌شده تاکنون در این حوزه به تبادل نظرات و پیشنهادات با مدیرکل صداوسیمای استان پرداختند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=103173

برچسب ها