آذربایجان غربی- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بوکان در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بوکان ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی در این جلسه گفت؛ بحث مواد مخدر و اعتیاد مسألهای است که جوامع مختلف از دیرباز با آن درگیر بوده اند و کشور ما نیز به دلیل قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی و تجارت مواد مخدر، دچار آسیبهای متعددی شده است، به نحوی که امروز در سراسر کشور مردم و خانوادهها با این معضل درگیر هستند.
براخاصی در ادامه افزود: مواد مخدر نوین و الگوهای مصرف جدید از یک طرف زمینه افزایش مصرف و تعداد مصرف کنندگان را بالا برده است و از سوی دیگر پیشگیری و کنترل آن را سخت کرده است.
وی اشاره کرد: آموزش و پرورش و دانشگاهها به عنوان اصلیترین نهادهای کشور که به طور مستقیم و غیر مستقیم با تمام آحاد جامعه و خانوادهها در ارتباط هستند، وظیفه مهم وخطیری که در امر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله مواد مخدر دارند و باید به طور جدی و با استفاده از ظرفیت نیروهای متخصص خود و سایر ارگانها، در این امر ورود کنند.
تاکید فرمانده انتظامی بوکان بر اثرگذاری راهاندازی مرکز بازپروری درکاهش اعتیاد
سرهنگ موسی بهاری گفت: در شش ماهه اول سال جاری با تلاش مامورین و اجرای طرحهای مستمر امنیت محور و رصد و کنترل اقدامات مجرمانه، آمار وقوع سرقت نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.در همین مدت بیش از ۶۸درصد سرقتهای سال جاری کشف و تعداد ۲۷۰نفر نیز در ارتباط با پروندههای سرقت دستگیر شده اند.
بهاری ادامه داد: اکثر سرقتهایی که در سطح شهرستان اتفاق میافتد مربوط به سرقتهای خُرد هستند که توسط معتادین متجاهر انجام میشود که خوشبختانه با تلاشهایی که در زمینه جمع آوری معتادین متجاهر صورت گرفته آمار این سرقتها نیز کاهش یافته است و اگر در سطح شهرستان مرکز بازپروری ماده ۱۶ راەاندازی شود قطعاً اقدام موثری هم در کاهش سرقت و مهمتر از آن درمان معتادین خواهد بود. وی افزود: در موضوع سرقت خودرو ۴۰درصد، منزل ۶درصد و مغازه ۶۰درصد کاهش داریم.
رئیس پلیس بوکان تصریح کرد: تلاش پلیس در راستای ارتقای آرامش اجتماعی و مبارزه با مخلان آسایش مردم ادامه دارد همراهی و حمایتهای شهروندان عزیز رمز موفقیت انتظامی در این زمینه است.