کردستان- دکتر علی محمد پناه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این نشست، اظهار کرد: برگزاری چنین نشست هایی جزء ضروریات است و نباید فقط منوط به مناسبت و روز خاصی باشد و بهتر است که بصورت منظم و مستمر در راستای بررسی چالشها و مشکلات پیش روی سمن ها و ارتقای خدمات سمن ها چنین نشست هایی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه برای صیانت از بهبودیافتگان چاره ای نداریم جز اینکه همه مردم پای کار باشند و بصورت محله محور و مردمی اقدام کنیم، اظهار کرد: بهترین راه این مسئله در این راستا همین سمن ها و سازمان های مردم نهاد هستند و نگاه ما به سمن ها به عنوان یک سرمایه اجتماعی است.این سرمایه اجتماعی ارتباطات گسترده ای با بدنه اجتماع دارند و حلقه واسطی میان دستگاه های حاکمیتی و مردم هستند.
مظفر غلامی از فعالین مدیر کمپ نسیم شفق قروه در سخنانی گفت: اقدامات پیشگیری متاسفانه در استان ضعیف بوده و این نیاز به همت مسئولانه است.
رسولی مدیر کل بهزیستی گفت: در بحث تشکل ها و سمن ها ارتباط با تشکل ها باید مستمر باشد چدا که اثرگذاری فعالیت انها بسیار تاثیر گذار است.
وی یادآور شد: در استان سمن های فعالی داریم که برگزاری چنین نشست هایی منجر میشود فعالیت آنها بررسی و آسیب شناسی شود .
رسولی افزود: هدف از ایجاد تشکل های مردمی این است که بشود از ظرفیت های مردمی استفاده کرد. انصافا مردم باور قوی در مورد تشکلها دارند اما باید ساز و کاری تعریف شود که سمن ها بتوانند از ظرفیت سایر تشکل ها استفاده نمایند
رمضانی معاون سیاسی امنیتی استانداری کردستان نیز در سخنانی با تبریک روز تشکل ها خاطر نشان کرد: در مقابله با اعتیاد باید با پای عشق و ایمان حرکت کنیم و گره های کور به دست مردم باز میشود که اعتیاد جز آن است
وی ادامه داد: از همه قصور ها باید عذرخواهی کنیم که بعضا در اثر سیاست های غلط ایجاد شده که می طلبد با برنامه ریزی های صحیح و آینده دار آنها را اصلاح و برطرف کنیم.
در پایان بیانیه روز تشکل ها توسط یکی از سمن ها قرائت و خوانده شد.