• امروز : سه شنبه - ۱۷ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 5 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Tuesday - 8 October - 2024
کل پست ها: 71743اخبار امروز : 0
4
هر مدرسه، یک کانون یاریگر زندگی

اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم و یاریگران زندگی در مازندران

  • کد خبر : 102145
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم و یاریگران زندگی در مازندران
سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم و یاریگران زندگی در مازندران با معرفی نفرات برگزیده به کار خود پایان داد.

مازندران- علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به همراه حسین کمالی، مدیر کل آموزش و پرورش استان، تجلی‌نیا، مدیرکل امور تربیتی و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مسئولان آموزش و پرورش نواحی استان، اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری، فرهنگیان و جمع کثیری از دانش آموزان منتخب استان در آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم و یاریگران زندگی در اردوگاه شهدای دانش آموز مازندران (بادله ساری) شرکت کردند.

شیرازی، با اشاره به لزوم بهره‌گیری از هم‌افزایی نیروی عظیم مردمی، با شعار اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: آسیب های اجتماعی، دیکی از مباحثی است که جزء مشکلات روانی برای جامعه و به ویژه دانش آموزان محسوب می‌گردد و در راس آن اعتیاد قرار دارد. از همین رو به پیروی از منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، اعتیاد به عنوان نخستین آسیب اجتماعی در جامعه به شمار می‌رود .

وی با تاکید بر اولویت‌بخشی به مقوله پیشگیری نسبت به درمان، ابراز داشت: با ایجاد خانه یاریگران زندگی و به‌طور ویژه با برپایی نمایشگاه‌ها و غرفه‌های فرهنگی به پیشگیری از آسیب‌های اعتیاد می‌پردازیم و از ظرفیت و نظر دانش‌آموزان برای ارتقای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی بیش از پیش بهره‌مند می‌شویم.

شیرازی با اشاره به برنامه افتتاحیه نمایشگاه و نمایش آثار دانش آموزان شرکت کننده، گفت: دانش آموزان هنرمند ما مفهوم دقیقی از آسیب‌های اجتماعی را در قالب آثار هنری و به زیبایی به نمایش گذاشتند.

دبیر شورای هماهنگی استان با تاکید بر انعقاد تفاهم‌نامه فی ما بین ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و وزارت آموزش و پرورش تحت عنوان یاریگران زندگی، اظهار داشت: به لطف خدا و تلاش و همت مسئولان امر، اجرای این برنامه در سطح کشور به‌صورت جدی با اقدامات پیشگیرانه و سازنده‌ای صورت پذیرفت و بر اساس سیاست‌های ابلاغی در تلاش هستیم تا در هر مدرسه، یک کانون یاریگر زندگی ایجاد کنیم، قدم‌های موثری در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی برداریم و ارتباط موثرتری با دانش آموزان داشته باشیم.

شیرازی، با تاکید بر اهمیت برنامه‌ریزی مدون، تقویت کانون یاریگران مدرسه سطح استان و اجرای دقیق برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری در جلوگیری از گرایش فرزندان و دانش‌آموزان به سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان‌ها، گفت: مدارس و خانواده‌ها، در گسترش و اجرای صحیح طرح یاریگران زندگی و تعمیم مهارت‌های پیشگیرانه، نقش سازنده‌ای را ایفا می‌کنند.

دبیر شورای هماهنگی استان مازندران در پایان با قدردانی از تلاش تمامی دانش‌آموزان ساعی و مسئولان آموزش و پرورش استان و شهرستان‌ها، ابراز داشت: یکی از راه‌های کاهش آسیب اجتماعی در مدارس، استفاده و بهره‌مندی از توانمندی دانش آموزان در روند اثربخشی و مهارت‌آموزی است که جشنواره نوجوان سالم با همین هدف برگزار می‍شود و شاهد نتایج آن به ویژه در زمینه کاهش اعتیاد نیز هستیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=102145

برچسب ها