فارس- ارسطو ترکمان منش با بیان این مطلب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان فسا که در محل فرمانداری آن شهرستان با حضور فرماندار و جمعی از مدیران دستگاههای عضو برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگسازی مقولهی مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از مصرف آن به همراه اجرای صحیح قوانین از اثرگذارترین، پایدارترین و ماندگارترین شیوه در امر مبارزه با این پدیده شوم است.
وي در ادامه افزود: پیشگیری از اعتیاد و مصرف مواد مخدر بهتنهایی در جامعه پیش نمیرود؛ لذا باید فرهنگ مشارکت در جهت تحقق شعارهای “یاریگر هم باشیم” و “همه با هم؛ نه به اعتیاد” در مبارزه همهجانبه با پدیده شوم مواد مخدر و روانگردانها را در بین افراد جامعه بهویژه نوجوانان و جوانان گسترش دهیم.
سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، رویکرد اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر را یک اقدام پیشگیرانه مؤثر دانست و گفت: اجتماعیکردن مبارزه با مواد مخدر هدفی است که به دنبال حذف و خنثیکردن عوامل مؤثر در جرم بوده و این رویکردی است که باید تمام دستگاهها آن را دنبال نمایند.
ترکمان منش افزود: اعتیاد به مواد مخدر بخش قابلتوجهی از منابع انسانی، سرمایههای اجتماعی و اقتصادی جامعه را از بین میبرد و جرایم متأثر از اعتیاد از قبیل طلاق، خودکشی، سرقت، فروپاشی خانوادهها، ضرر و زیان مالی به جامعه تنها بخشی از پیامدهای این پدیده شوم است.
وی در پايان سخنان خود ضمن قدرداني از فرماندار و اعضاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان فسا، گفت: بایستی با استفاده از توان و ظرفيت موجود در مقابله با پدیده شوم اعتیاد تلاش نموده تا شاهد کاهش آسيبهاي اجتماعي باشيم.
در ابتدای اين جلسه علی حسین بهمنی فرماندار و رئیس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان فسا و سپس مديران دستگاههاي عضو ضمن ارائه گزارش عملكرد به بيان نقطهنظرات و پیشنهادهای خود پيرامون مبارزه با مواد مخدر پرداختند.