• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
11

ساماندهی و جمع آوری معتادان متجاهر رابطه مستقیمی با برقراری امنیت و زیبایی شهر دارد

  • کد خبر : 100952
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۸:۲۰
ساماندهی و جمع آوری معتادان متجاهر رابطه مستقیمی با برقراری امنیت و زیبایی شهر دارد
استاندار البرز گفت: ساماندهی و جمع آوری معتادان متجاهر رابطه مستقیمی با برقراری امنیت، نظافت و زیبایی شهر دارد؛ بنابراین شهرداری ها باید با اهتمام و حساسیت ویژه ای نسبت به تحقق تعهدات خود در این راستا اقدام کنند.

البرز- دکتر “مجتبی عبداللهی” در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در محل سالن شهداء دولت استانداری برگزار شد،اظهار داشت: ساماندهی و جمع آوری معتادان متجاهر رابطه مستقیمی با برقراری امنیت،نظافت و زیبایی شهر دارد بنابراین شهرداری ها باید با اهتمام و حساسیت ویژه ای نسبت به تحقق تعهدات خود در این راستا اقدام کنند.

وی ادامه داد: درآمد شهرداری های استان از محل اعتبارات ارزش افزوده البرز از ابتدای امسال تاکنون به حدود ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید که نیمی از این درآمد مربوط به شهرداری کرج بود.

استاندار البرز افزود: براین اساس شهرداری کرج با توجه به جمعیت و میزان درآمد،نقش مهمی در راستای ساماندهی و جمع آوری معتادان متجاهر و تأمین نیازهای اردوگاه های ماده ۱۶ دارد.

عبدالهی افزود: نظارت بر روند رسیدگی به بیماران اعتیاد بستری در اردوگاه‌های استان به لحاظ تغذیه،امور پزشکی،مهارت آموزی و بازگشت آنها به آغوش خانواده و جامعه ضرورت دارد.

وی در ادامه گفت: اخذ اعتبارات استان از ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز باید مورد پیگیری قرار گیرد.

استاندار البرز افزود: ایجاد اردوگاه متمرکز ماده ۱۶ در استان نیز از جمله برنامه های استان است که باید از سوی متولّیان دنبال شود.

“وجیهه محمدی فلاح” مدیرکل بهزیستی استان البرز نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش و طرح کردن چالش‌ها و مشکلات در این زمینه عنوان کرد: استان البرز پنج مرکز ماده ۱۶ فعال دارد که از این تعداد چهار مرکز ویژه آقایان و یک مرکز ویژه بانوان می باشد.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲۵۰ نفر در مرکز آقایان و ۱۰۰ نفر در مرکز بانوان ظرفیت داریم که متأسفانه در حال حاضر ۲۰۰۰ نفر در این مراکز مستقر هستند و بعلت کمبود فضا وامکانات نیاز به تأمین مراکز بیشتر و ظرفیت سازی بشدت احساس می شود.

محمدی فلاح در پایان دوره درمان و نگهداری در این مراکز را سه تا شش ماه عنوان کرد و افزود: افراد مقیم در این مراکز طی این مدت از خدمات رایگان پزشکی،روانشناسی،مددکاری اجتماعی،پیگیری وضعیت اشتغال و حرفه آموزی،پیگیری پس از ترخیص و مدیریت مورد بمنظور ماندگاری در درمان ،بهره مند میگردند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=100952

برچسب ها