کردستان- دکتر علی محمد پناه در دومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سنندج با تاکید بر اجرا شدن کامل مصوبات جلسات بیان داشت: اگر ما کارهایمان خروجی مثبت نداشته باشد به بیراهه رفته ایم لذا اگر میخواهیم اقدام مثبتی را در جامعه شاهد باشیم باید به صورت جهادی پای کار باشیم و به صرف برگزاری جلسات اکتفا نکنیم.
وی با بیان الزامآور بودن شعار یاریگر زندگی در تمامی ابعاد زندگی اظهار داشت: ما باید با افزایش دغدغهمندی و احساس مسئولیت نسبت به اعتیاد نقش خود را به نحو احسن انجام دهیم تا شاهد خروجی مثبت اقداماتمان باشیم، لذا یکی از مهم ترین فاکتورها تقویت باور طرح یاریگر زندگی در تمامی ابعاد و نشر آن به اطرفیان می باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان کردستان با انتقاد از همراه نبودن بعضی از مسئولین در برنامه های پیشگیری از اعتیاد خاطر نشان کرد: به عنوان مثال در برنامه مهمی مانند جشنواره نوجوان سالم متاسفانه مسئولین مرتبط فرهنگی و پیشگیری در چنین جشنواره هایی حضور نداشتند که این جای بحث دارد و بنده به عنوان دبیر شورا گله مندی خود را از این بابت اعلام میدارم.
محمدپناه در پایان بر نظارت مسئولین بر قلیان سراها و عطاری ها تاکید و بیان کرد: باید به صورت مداوم از این مراکز بازدید و با دخالت مثبت در آن از عرضه مواد جلوگیری کرد.
همچنین حسن عسکری فرماندار شهرستان سنندج در سخنانی بیان کرد: بر اساس شواهد موجود از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم در سنندج به لطف خدا و تلاش مسئولین شاهد اتفاقات بسیار مثبتی از جمله راهاندازی مرکز ماده ۱۶ هستیم که یکی از اقدامات بسیار مناسب در جمع آوری و صیانت معتادان متجاهر است که جا دارد از همگی قدردانی کنم.
فرماندار سنندج در پایان افزود: یکی از اقدامات بسیار مهم دیگر احداث سامانه سرا بهبود یافتگان است که جا دارد از متولیان آن نیز تقدیر و تشکر کنیم چرا که تا کنون ۴۵ نفر را در این امر را نجات یافته و به دامان جامعه بازگشته اند که این مهم بسیار مسرت بخش است.