مازندران- علی شیرازی در کارگاه آموزشی مراجع قضایی، ضابطان دادگستری و دستاندرکاران حوزه شناسایی اموال قاچاقچیان مواد مخدر با تأکید بر استفاده از روشهای نوین علمی برای مقابله با تهیه و توزیع مواد مخدر گفت: امروز مقابله با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی ناشی از آن نیازمند بهره گیری از روشهای کاربردی و علمی است، چرا که در دنیای کنونی، ارتباطات به صورت لحظه ای در حال تحول و گسترش است و دیگر نمی توان با رویکردهای سنتی به مقابله با این پدیده مخرب و اثرات آن پرداخت.
وی؛ برنامه ریزی برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد در جامعه را منوط به تعامل و مشارکت همه دستگاهها دانست و خاطرنشان کرد: هماهنگی و تعامل میان بخشها و نهادهای استانی در این خصوص می تواند به وجود آورنده نوعی هم افزایی و موثر در کاهش هزینه های مادی و غیر مادی باشد.
دبیر شورا با بیان اینکه مقابله با اعتیاد و مواد مخدر اولین آسیب اجتماعی مورد تأکید رهبری است تصریح کرد: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب نسبت به مبارزه فراگیر با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد لازم است همه مسئولان به صورت جهادی وارد عمل شده و تلاش خود را برای مقابله با معضل اعتیاد و تهیه و توزیع مواد مخدر مضاعف سازند.
شیرازی برنامه ریزی دقیق جهت ارتقاء سطح آموزش و آگاهی افراد را در سنین مختلف به ویژه دوره نوجوانی و جوانی، موجب اجتناب از گرایش به اعتیاد و به تبع آن کاهش سطح آسیبهای اجتماعی در کشور دانست و بیان داشت: باید محیطهای اجتماعی از قبیل خانواده، محلهای آموزشی و محیطهای کاری شناسایی و با آگاه سازی افراد در این اجتماعات به مقابله و مبارزه با مواد مخدر پرداخت.
وی افزود: باید به توجه داشت که دشمنان نظام سعی دارند از این موقعیتها برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی نهایت بهره را ببرند و همانطور که مقام معظم رهبری نیز بیان فرموده اند، امروز توزیع مواد مخدر در جامعه به صورت هدفمند انجام می شود و اگر تدابیر لازم برای و راهکارهای عملی و علمی برای آن اندیشیده نشود در ابعاد مختلف می تواند به کشور زیانهای فراوانی را وارد سازد.
دبیر شورا یکی از روشهای مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر را کشف و شناسایی تراکنشهای مالی آنها عنوان کرد و گفت: با توجه به گردش مالی و سودهای کلانی که از فروش مواد مخدر بدست می آید باید در ابتدای امر بنیانهای مالی قاچاقچیان و سوداگران مرگ کشف و نابود گردد.
مومنی اضافه کرد: از آنجا که رهبر معظم انقلاب همواره تأکید داشته اند افرادی که وارد عرصه تهیه و توزیع مواد مخدر می شوند انگیزه مالی دارند، لازم است در رسیدگی به جرم این افراد در دادسراها پرونده ای نیز در کنار پرونده اتهامی برای اموال آنها تشکیل گردد.
در پایان شیرازی نسبت به ارائه گزارش در خصوص عملکرد دستگاههای کاشف گفت: در ۱۱ ماهه سال جاری ضمن ضربه بنیان های اقتصادی قاچاقچیان توانسته ایم تعداد ۵ واحد ویلا مورد توقیف و مصادره قرار گیرد و همچنین تعداد ۴۰ باند تهیه و توزیع مواد مخدر مورد ضربه قرار گرفته و مقدار ۳٫۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.
استفاده از روشهای نوین علمی برای مقابله با عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران بر استفاده از روشهای نوین علمی برای مقابله با عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر تاکید کرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=86574
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران
- 214 بازدید
- بدون دیدگاه