• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73639اخبار امروز : 5
9

بررسی راه‌های جلوگیری از قاچاق مواد مخدر از افغانستان به ایران

  • کد خبر : 84887
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹
بررسی راه‌های جلوگیری از قاچاق مواد مخدر از افغانستان به ایران
راه‌های جلوگیری از قاچاق مواد مخدر از افغانستان به ایران در سفر استاندار سیستان و بلوچستان به استان نیمروز مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ از کابل، به نقل از رسانه‌های محلی افغانستان، «محمد کرمی» استاندار سیستان و بلوچستان روز گذشته در سفر به استان نیمروز افغانستان با استاندار این استان دیدار و درباره راه‌های جلوگیری از قاچاق انسان و مواد مخدر از افغانستان به ایران رایزنی کرد.
«ملا نجیب الله رفیع» استاندار نیمروز در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان بر اهمیت روابط حسنه میان هر دو کشور، مبارزه با قاچاق انسان و مواد مخدر تاکید کرد و مبارزه با مشکلات یاد شده از اولویت کاری اداره‌های محلی افغانستان دانست.
استاندار نیمروز همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود برخورد مناسب با مهاجرین افغان را خواستار شد و این عمل را در راستای تحکیم روابط هر دو کشور تاثیرگذار عنوان کرد.
ملارفیع با اشاره به تلاش مسئولان محلی برای جلوگیری از قاچاق انسان و مواد مخدر به ایران گفت: حکومت افغانستان خواستار روابط و همکاری‌های گسترده با جمهوری اسلامی ایران است.
همچنین در سفر یک روزه استاندار سیستان و بلوچستان به استان نیمروز، تفاهمنامه همکاری‌های تجاری و امنیتی میان استانداران سیستان وبلوچستان و نیمروز امضا شد.
گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی میان استان‌های نیمروز افغانستان وسیستان و بلوچستان از دیگر موضوعات محوری نشست مسئولان محلی دو کشور بود.
سفر استاندار سیستان و بلوچستان به نیمروز درحالی صورت گرفت که گفته می‌شود میزان قاچاق مواد مخدر از شهرستان «کنگ» استان نیمروز به ایران افزایش یافته است.
از سوی دیگر روزانه تعداد زیادی که به دام قاچاقچیان انسان می‌افتند از مسیر نیمروز به صورت غیرقانونی به ایران انتقال داده می‌شوند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84887