• امروز : یکشنبه - ۱۷ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 6 April - 2025
کل پست ها: 73310اخبار امروز : 5
8

ارتقاء سطح آگاهی خانواده ها عاملي مهم پیشگیری از اعتیاد است

  • کد خبر : 9977
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۶:۳۱

رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، ارتقاء سطح آگاهی خانواده‌ها را عاملي مهم پیشگیری از اعتیاد دانست.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ ماشااله صادقی در حاشیه نشست آموزشی خانواده های آسیب دیده از اعتیاد گفت: خانواده ها پیشگام و بسترساز مهم پیشگیری از اعتیاد هستند […]

رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی، ارتقاء سطح آگاهی خانواده‌ها را عاملي مهم پیشگیری از اعتیاد دانست.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ ماشااله صادقی در حاشیه نشست آموزشی خانواده های آسیب دیده از اعتیاد گفت: خانواده ها پیشگام و بسترساز مهم پیشگیری از اعتیاد هستند و وظیفه بسیار خطیری در این زمینه بر عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از خانواده ها از آگاهی و دانش کافی در خصوص پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر برخوردار نیستند، گفت: باید با برگزاری دوره ها و همایش‌های آموزشی برای ارتقای سطح آگاهی های این قشر گام برداشت و سطح ایمنی آنان را افزایش داد.

وی افزود: باید راهکارهای موثر فرزندپروری و آگاهی های خانواده ها نسبت به عوامل موثر در پیشگیری از اعتیاد فرزندانشان به مواد مخدر و آسیب‌های آن در ابعاد مختلف و نقش خانواده و جامعه در این زمینه برای والدین تشریح و تبیین شود.

صادقی گفت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با هدف آموزش، حساس سازی و ارتقای آگاهی‌های خانواده ها نسبت به پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر دوره ها و همایش‌های آموزشی را برای اقشار مختلف و از جمله خانواده ها برگزار می‌کند.

دکتر مرتضی وهاب زاده روانپزشک و مشاور خانواده نیز در این نشست تاثیرگذاری بر ضمیر ناخودآگاه افراد را از مولفه های مهم در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر دانست.
وي گفت: بسیاری از عادتهای اشخاص در زمینه های گوناگون از جمله اعتیاد در ضمیر ناخودآگاه اشخاص شکل می‌گیرد.

وی اظهار کرد: ضمیر ناخودآگاه از گستردگی و نفوذ پذیری بیشتر نسبت به ضمیر خودآگاه افراد برخوردار است و به همین دلیل اشخاصی که به یک عادت و به خصوص مواد مخدر اعتیاد پیدا کرده اند بعد از ترک اعتیاد باز هم در برخی موارد به سوی این مواد خانمانسوز گرایش می یابند.

این روانپزشک گفت: لذا برای تاثیر گذاری بر ضمیر ناخودآگاه افراد باید به نوعی با ارایه تصاویر و مستنداتی از آسیبهای اعتیاد به مواد مخدر، افراد معتاد را به سوی ترک اعتیاد ترغیب کرد. 

دکتر وهاب زاده افزود: اختلافات و تنشها و درگیری های بین والدین بر کودکان سه الی هفت سال تاثیر منفی بسیار و تصویر مخدوشی بر اذهان آنان می گذارد و این مساله موجب می شود اشخاص در سنین جوانی و بزرگسالی به سوی معضلاتی نظیر اعتیاد به مواد مخدر و کارهای خلاف گرایش یابند.

 منبع خبر:  روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۳٫۵٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=9977

برچسب ها