• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
9

بیماران نباید متادون را از مراکز ترک اعتیاد تهیه کنند/بیمارستان‌ها تامین کننده این دارو هستند

  • کد خبر : 994
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۷:۴۰

خبرگزاری پانا:مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بیماران نباید متادون را از مراکز ترک اعتیاد تهیه کنند،گفت: بیمارستانها و واحد دارویی دانشگاه ها تامین کننده این دارو هستند. عباسعلی ناصحی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، در خصوص تجویز داروی متادون به بیماران غیر معتاد بیان کرد: داروی متادون و […]


خبرگزاری پانا:مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بیماران نباید متادون را از مراکز ترک اعتیاد تهیه کنند،گفت: بیمارستانها و واحد دارویی دانشگاه ها تامین کننده این دارو هستند.

عباسعلی ناصحی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، در خصوص تجویز داروی متادون به بیماران غیر معتاد بیان کرد: داروی متادون و نظایر آن در واحد داروهای مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی و در بخش معاونت درمان توزیع می شود و چنانچه بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند، نیاز به این گونه داروها داشته باشند، خود بیمارستان آن را در اختیار آن ها قرار می دهد.

مدیر کل سلامت روان و اعتیاد وزارت بهداشت تصریح کرد: معمولا بیمارستان ها داروی متادون را در اختیار دارند و در صورتی که در بیمارستان موجود نباشد، باید این دارو از واحد دارویی دانشگاه ها تامین شود و بیماران نباید این دارو را از مراکز ترک اعتیاد تهیه کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: داروی متادون در انبارهای دارویی کشور موجود است و مراکز ترک اعتیاد نیز برای تامین آن با مشکل رو به رو نیستند و می توانند سهمیه شربت متادون را از وزارت بهداشت بی هیچ مشکلی دریافت کنند.

ناصحی افزود: تمامی مراکز ترک اعتیاد دارای سهمیه ویژه داروی متادون هستند و از اواخر سال گذشته ارائه شربت متادون به این مراکز آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد.

مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت تاکید کرد: داروی متادون نوعی داروی مخدر است که برای تسکین درد در برخی موارد خاص به بیماران غیر معتاد تجویز می شود و نباید مصرف آن به شکل عادی و روتین شود.

به گزارش پانا، متادون نوعی ترکیب ماده مخدر مصنوعی است که می تواند اشتیاق معتادان به مواد مخدر را کنترل کند و به منظور تسکین درد و درمان اعتیاد به کار می رود و مصرف آن بدون تجویز پزشک ممنوع و خطرناک است .

یادآور می شود، در حال حاضر ۱۸۹ مرکز درمان اعتیاد در بخش دولتی و دو هزار و ۱۶۲مرکز در بخش خصوصی با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعال است که از داروی متادون در آن ها استفاده می شود.


منبع خبر: پانا ۹۱/۱۲/۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=994

برچسب ها