• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
24
سردار سلامی؛

پدیده اعتیاد خطری جدی بر شاکله انسانی و جامعه است

  • کد خبر : 98948
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۱
پدیده اعتیاد خطری جدی بر شاکله انسانی و جامعه است
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه پدیده اعتیاد خطری جدی بر شاکله انسانی و جامعه می باشد، گفت: باید با این پدیده مبارزه کرد، همان‌طور که مقابل تهاجم دشمن خارجی و فرهنگی و تحریم، مقاومت و ایستادگی می‌کنیم باید مقابل آن نیز بایستیم.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری؛ سرلشکر حسین سلامی در آیین افتتاح پارک های دوم و سوم مرکز درمان، صیانت و اشتغال معتادان بهبودیافته شهید زیادیان که با حضور دکتر اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ و جمعی از مسئولان کشوری گفت: بازدید امروز ما از این مرکز، جنبه‌های تلخ و شیرینی دارد، تلخ از این جهت که این بلای خانمان‌سوز و ویران‌گر موادمخدر توانسته بر بخشی‌از جامعه جوان ما نفوذ کند و آن‌ها را از شرایط یک زندگی سالم محروم کند.

وی افزود: این برای ما قابل تحمل و پذیرش نیست چراکه ما در فرهنگ اسلامی و ملی‌مان با این شعر زیبای شاعر گرانقدر کشورمان سعدی که «بنی آدم اعضای یکدیگرند …» زندگی می‌کنیم و اگر برای یک عضو جامعه مشکلی یا نقصی وارد شود، همه پیکره ملت ایران احساس درد می‌کنند؛ زیرا ما با قلب‌هایمان باهم پیوند داریم و اعضای یک پیکره واحد هستیم و هیچکس در این سرزمین بدون احساس آرامشِ مردم احساس آرامش ندارد و همه ما در مقابل این مخاطرات مسوول هستیم‌ و باید احساس مسئولیت کنیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان داشت: جامعه‌ای پویا، رشید، صاحب حرکت و رشد است که جوانان آن سالم، صالح، پویا، خلاق، پرتحرک و پرانرژی باشند و جامعه‌ای می‌تواند در مقابل تهدیدها و جنگ‌ها و آسیب‌ها ایستادگی کند که پیکره جوان آن کارآمد، پرطراوت، سالم و با نشاط باشد.

سلامی با بیان اینکه موادمخدر عامل سست‌شدن روح اراده، قوت ذهنی، قوای جسمی و روح معنوی انسان‌ها است و بنیادهای خانواده را سست و انسان را از زندگی محروم و قوه ذهن انسان را تخدیر می‌کند و از انسان موثر که می‌تواند دنیا را تغییر دهد، انسانی بی‌اثر می‌سازد؛ بیان داشت: هر جوان می‌تواند آینده جهان را تغییر دهد و منشا جریانی قوی برای پیشرفت جامعه باشد؛ یک جوان معادل همه جوانان است و احیا یک نفر و بازگردان آن به زندگی معادل احیا کل بشریت است.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اذعان داشت: انسان، زیباترین مخلوق عالم هستی است. او نیکوترین و زیباترین و درخشنده‌ترین جلوه آفرینش است و پدیده اعتیاد خطری جدی بر شاکله انسانی و جامعه می باشد که باید با آن مبارزه کرد. همان‌طور که مقابل تهاجم دشمن خارجی و فرهنگی و تحریم، مقاومت و ایستادگی می‌کنیم باید مقابل آن بایستیم.

سلامی در ادامه؛ یکی‌از رسالت‌های اصلی سپاه را «مصونیت‌بخشی به نسل جوان» در مقابل تهدیدات و آسیب‌هایی برشمرد که جسم و جان، هویت، شرافت و عزت نفس و کرامت او را تهدید می‌کند و گفت: انسان یک هویت جسمانی نیست و ترکیبی از جسم و روح الهی است. ترکیب روح و جسم، یک انسان کامل را شکل می‌دهد و یکی‌از هدف‌های ما این است که جوانان را از این خطر جهانی و خانمان‌سوز نجات بخشیم.

وی افزود: دشمنان از هر زاویه‌ای تلاش می کنند جوامع را با ترویج اعتیاد و ابتذال، جوانان را از حقیقت زندگی دور نگه دارند و موجب زوال و فروپاشی در شخصیت جوانان شوند و آن‌ها را با بحران شخصیت روبه‌رو کنند، خانواده ها را سست و فروپاشند و نعمت زندگی شیرین را از مردم بگیرند که ما برای این پدیده باید برنامه ریزی درستی داشته باشیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: آنچه امروز در این مرکز شهید زیادیان شاهد بودیم حکایت از یک ایمان و باور مستحکم، همت و فداکاری برای نجات انسان‌ها و وفاداری به اصول و تجلی احساس عمیق برای نجات هم بود.

سلامی گفت: این اردوگاه با فضای زیبا و مجموعه کارگاه‌ها، استراحتگاه‌ها، ورزشگاه‌ها و درمانگاه‌ها توانسته فضایی را برای بازگشت جوانان به زندگی فراهم کند و نشان دهد که هیچ انسانی در این جامعه مورد غفلت واقع نمی‌شود و نظام اسلامی به همه انسان‌ها و به جسم و جان و سلامت انسان‌ها می‌اندیشد.

وی ادامه داد: وقتی میبینیم انسان‌های دلسوزی هستند که به دیگر انسان ها درمان و آموزش ارائه می‌دهند و برای آن‌ها زمینه اشتغال فراهم می‌کنند و با خانواده‌های آن‌ها مرتبط هستند و از تحقیر شخصیت جلوگیری می‌کنند و کار بسیار مشکل را سهل می‌کنند و از زندگی و سلامت خود می‌گذرند، باید دانست که واقعا این کارها جز برای خدا نیست و کسی جز برای رضای خدا این کار را نمی‌کند. لذا ایجاد این مرکز جای تقدیر از عزیزان سپاه حضرت محمد رسول الله و عزیزان و خیرینی که سپاه را در این امر خطیر همراهی می‌کنند، دارد.

سلامی در پایان گفت: در پایان توصیه‌ام به برادران مددجو این است که با اراده عمل کنند و به نحو شایسته از این فضا استفاده کنند تا آینده درخشانی را برای خود و خانواده رقم بزنند.

مرکز شهید زیادیان ۴ هزار و ۲۰۰ نفر ظرفیت دارد

همچنین سردار حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ در آیین این مراسم گفت: مرکز شهید زیادیان بالغ‌ بر ۴ هزار و ۲۰۰ نفر ظرفیت دارد و در این مرکز از روش درمان پرهیزمدار استفاده می شود که کار سختی است، برای بهبودیافتگی پایدار اگر موضوع صیانت از شخص مددجو و خانواده او و حرفه‌یابی و اشتغال آنان دنبال شود این ۲۵ درصد بهبودیافتگی افزایش می یابد.

وی افزود: افراد در بدو ورود به این مرکز، ابتدا سم‌زدایی و سپس تشکیل پرونده می‌شوند و فرآیند درمان را اعم‌از فعالیت‌های تربیت بدنی، روان‌شناسی، اعتقادی و مهارت‌آموزی با برنامه مدون با اساتید و مددکاران تا شش ماه دنبال می‌کنند و حتی در کنار این موارد مددجویان از تمام مراسمات ملی و مذهبی بهره‌ می‌برند. به افراد فراگیر در سوله‌های حرفه‌آموزی و کارگاه‌های اشتغال مدرک اعطا می شود.

حسن زاده یکی دیگر از اقدامات سیر مراحل مرکز شهید زیادیان را «استعدادیابی» خواند و گفت: بالغ ‌بر ۶۰ درصد کارکنان این مرکز از بهبودیافتگان خود این مرکز هستند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=98948

برچسب ها