• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
14

دشمن با ترانزيت مواد افیونی و روانگردان قصد بي‌هويت كردن جوانان را دارد

  • کد خبر : 9824
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر لزوم آگاه‌سازی مردم از مضرات و آثار اجتماعی، روحی و روانی مواد مخدر گفت: دشمنان درصدد هستند با سرمایه‌گذاری‌های کلان و ترانزيت مواد افیونی و روانگردان جوانان ما را بی‌هویت کنند.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ سردار نصرتی در […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر لزوم آگاه‌سازی مردم از مضرات و آثار اجتماعی، روحی و روانی مواد مخدر گفت: دشمنان درصدد هستند با سرمایه‌گذاری‌های کلان و ترانزيت مواد افیونی و روانگردان جوانان ما را بی‌هویت کنند.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ سردار نصرتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر اینکه باید آحاد جامعه را نسبت به موضوع مواد مخدر درگیر کنیم، گفت: در مقابله با جرایم و اعتیاد توسل به زور و برخورد به تنهایی کارساز نبوده و فرهنگ‌سازی و آشنایی خانواده‌ها با عواقب اعتیاد از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وي اظهار کرد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی در اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی گسترده آحاد جامعه در خصوص مضرات مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی آن بستر مناسب را برای مبارزه با مفاسد اجتماعی و معضل اعتیاد فراهم کرد. 

نصرتي دبير شوراي هماهنگي استان افزود: دانشگاه علوم پزشکی باید به طور جدی در حل این معضل ورود کند و بر ادامه درمان هم از لحاظ دارویی و هم از لحاظ روانی نظارت کامل داشته باشد.

وی بحث اشتغال بهبودیافتگان را از دیگر دغدغه‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر خواند و گفت: خانواده‌ها از این منظر بسیار آسیب‌پذیر هستند و باید کمیته‌ای با مسئولیت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شود تا ضمن پیگیری بحث اشتغال بهبودیافتگان به ارائه گزارش‌های دوره‌ای عملکردهای خود بپردازد.

دبیر شورای هماهنگی استان خاطر نشان کرد: طبق مصوبه جلسه ۳۱ خرداد ماه ستاد مبارزه با مواد مخدر مقرر شده شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت حداقل ۱۰ درصد بودجه فرهنگی سالانه خود را به امور پیشگیری از اعتیاد تخصیص دهند و هر سه ماه یک بار به دبیرخانه ستاد گزارش عملکرد خود را در این ارتباط ارائه دهند.

سردارنصرتی بر لزوم تامین و تجهیز مرکز ماده ۱۶ برای درمان معتادان متهاجر تاکید کرد و گفت: ریاست کمیته هماهنگی مرکز ماده ۱۶ به عهده ریاست دانشگاه علوم پزشکی است و هر چه سریع‌تر این مرکز باید با بهره‌گیری از امکانات استان تامین و تجهیز شود.

وی دردسرآفرینی معتادان مبتلا به ایدز را نیز از تبعات عدم وجود مرکز اختصاصی به این منظور عنوان کرد و افزود: طبق مصوبات شورای تامین در اسرع وقت باید این بیماران از سایران جداسازی شده و مطابق برنامه های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی نگهداری و درمان شوند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۵٫۱۵ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=9824

برچسب ها