به گزارش روابطعمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد پس از برگزاری جلسات با شرکتهای دانش بنیان در حوزههای فناوریهای آموزش و پیشگیری، سلامت و درمان و مقابله با عرضه مواد مخدر، نمایشگاه کالاها و خدمات دانش بنیان را با حضور دکتر علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار کرد.
دکتر کاظمی در بازدید از محصولات فناورانه ۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه های پیشگیری و آموزش، سلامت و درمان و مقابله با عرضه مواد مخدر با بیان اینکه ضرورت نیاز به بروزرسانی فعالیتهای ستاد در حوزههای عنوان شده طی یک الی دو سال گذشته در ستاد احساس میشد، لذا با برنامهریزیهایی مبتنی بر شرکتهای دانش بنیان، مرکزی تحت عنوان نوآوری و کارآفرینی به همراه چندین کارگروه که در بخشهای پیشگیری و آموزش، سلامت و درمان و مقابله فعال هستند، تاسیس کردیم.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نمایشگاه ارائه توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان با اشاره به ايجاد مرکز نوآوری و کارآفرینی این ستاد، عنوان کرد: با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای دانشبنیان فعال در زمینه تشخیص، درمان، تجهیزات و… شناسایی و ساماندهی شدند و توانستیم نیازهای خود را به این شرکتها عرضه کنیم تا امروز زمینه همکاری و تجاریسازی محصولات در این حوزه فراهم شود.
وی ضمن ابراز خرسندی از پیشرفتهای خوبی که در حوزه درمان صورت گرفته است، ابراز داشت: محصولات جدیدی که به مرحله آزمایش رسیده و پیشرفتهای نرمافزاری که در حوزه آموزشی، ترویجی و تبلیغیِ پیشگیری طراحی شده است دنبال میکنیم. در حوزه مقابله نیز پلتفورمهای خوبی شکل گرفته و نرمافزارهای ارزشمندی از پهبادها تا کیتهای تشخیص تولید شده که کار را در این بخش راحت کرده است.
دکتر کاظمی با اشاره به ارتباط خوب و مستحکم شرکتهای دانشبنیان و محصولاتشان به دستگاههای بهرهبردار، اظهار داشت: قطعاً این ارتباط و اتصال به تجاریسازی محصولات شرکتهای دانشبنیان کمک شایان توجهی میکند و هم نیاز دستگاههای حوزه مبارزه با مواد مخدر را در بخشهای پیشگیری و آموزش، سلامت و درمان و مقابله بیش از پیش برطرف مینماید.
قائممقام دبیرکل ستاد با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به شرکتهای دانشبنیان و نیز دستگاههایی که ماموریت اصلی را در این حوزه دارند نگاه حمایتی دارد، افزود: این ستاد برای رفع نیاز دستگاههای مختلفی که در بخشهای پیشگیری و آموزش، سلامت و درمان و مقابله فعال هستند، اقدام به پشتیبانی اعتباراتی و تسهیلاتی میکند.
دکتر کاظمی با تاکید بر این که ستاد مبارزه با مواد مخدر امسال نیز مبحث مردمیسازی را با توجه به شعار سال و توصیههای ویژه مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) مورد توجه خاص قرار دادهاست، ابراز امیدواری کرد: در سالی که با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، یکی از مسیرهای هدف در این ستاد، تداوم حمایت از شرکتهای دانشبنیان میباشد که در آن پیشتاز هستیم، بتوانیم کمک شایانی به رونق تولید با برگزاری این نمایشگاه کرده باشیم.



سرپرست دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر:
تولیدات شرکتهای دانشبنیان حوزه مواد مخدر، تجاریسازی میشود
دکتر مهدی جواهری سرپرست دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در حاشیه برگزاری این نمایشگاه از تجاریسازی تولیدات شرکتهای دانشبنیان بهعنوان یکی از اهداف مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد و افزود: در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر موفق شد طی برگزاری جلسات متعدد با شرکتهای دانش بنیان در حوزههای فناوریهای آموزش و پیشگیری، سلامت و درمان و مقابله با عرضه مواد مخدر، نمایشگاه کالاها و خدمات دانشبنیان را برگزار کند.
وی ارائه داشبوردهای هوشمندی که بتواند ۲۴ ساعته در هر موضوع مرتبط با حوزه مواد مخدر پاسخگوی مردم باشد و نیازهای آنان را مرتفع کنند را از ویژگیهای این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: پلتفرمهای هوشمند، فرصتی است تا تکنولوژیهای جدید با رویکردهای تازه دنیا مسائل را در بخشهای سلامت و درمان متحول کنند. بیش از ۲۰ شرکت در عرصههای مختلف؛ فناوری اطلاعات، کشاورزی، درمان، سلامت و مقابله با عرضه مواد مخدر از تکنولوژیهای جدید همچون بالگردهایی در سطح پَست (کشت و توزیع) که عرضه مواد مخدر را به راحتی مشخص میکنند تا حوزه درمان فراتر از داروها که دنیا به آنها روی آورده است، در این نمایشگاه حاضر شدند تا نمایش خوبی از آخرین بروزرسانی در حوزه سلامت و درمان داشته باشیم.
دکتر جواهری تجاریسازی تولیدات شرکتهای دانشبنیان را از اهداف مهم مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: علاوه بر شناسایی شرکتها طی جلسات متعدد و تعامل با مدیران عامل آنها طی چهارماه گذشته، در جریان ایدهها و خلاقیتهای صورت گرفته با هدف تولید محصولات مختلف بابهرهمندی از آخرین تکنولوژیها قرار گرفتیم.
سرپرست دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نو پا بودن مرکز نوآوری و کارآفرینی این ستاد، از پیشرفتهای قابل ملاحظه این مرکز خبر داد و گفت: بر این باور هستیم که جوانان ما در شرکتهای دانشبنیان از توانمندیهای فوقالعادهای برخوردار هستند که موجب پیشرفتهای قابل توجهای در بخشهای پیشگیری و آموزش، سلامت و درمان و مقابله با عرضه مواد مخدر در کشور خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در عرصه کارآفرینی، ستاد مبارزه با مواد مخدر ادارهای تحت عنوان مشارکتهای مردمی و کارآفرینی در حال فعالیت دارد، ابراز داشت: برنامهریزیهای لازم بهمنظور کارآفرینی در حوزه مشاغل خانگی در حال انجام است و اقدامات خوبی در این بخش انجام خواهد گرفت از جمله اینکه نیروهایی که دوران درمان خود را طی کرده و آموزش دیده باشند نیز میتوانند در شرکتهای کارآفرینی تحت حمایت مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد مبارزه با مواد مخدر مشغول به کار شوند.
شایان ذکر است این نمایشگاه یک روزه با هدف آشنايي دستگاههای عضو ستاد با آخرین دستاوردهاي حوزه مبارزه با موادمخدر و ارائه دستاوردهاي شرکتهای دانش بنیان، امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ماه از ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور دکتر علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، برخی معاونان و مدیران کل این ستاد و شماری از مدیران و کارشناسان دستگاههای عضو ستاد در مجموعه فرهنگی شقایق میزبان مخاطبان بود.





