معاون سياسي امنيتي استاندار مركزي، بر توجه جدي به اشتغال معتادين پس از بهبودي تاكيد كرد و از ايجاد صندوق حمايت از اشتغال بهبوديافتگان با مشاركت بخشهاي غير دولتي و خيرين خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ شكراله حسن بيگي در جلسه اين شورا با بيان اينكه بسياري از بهبوديافتگان در دريافت وامهاي اشتغال زايي به دليل نداشتن ضمانتهاي بانكي لازم ناكام ميمانند، افزود: با حمايت استاندار ايجاد يك صندوق حمايت از اشتغال بهبود يافتگان با مشاركت بخش هاي غير دولتي و خيرين در دستور كار استان قرار گرفته است كه با ارائه تسهيلات به گروههاي هدف از عود مجدد آنان به دليل بيكاري پيشگيري ميشود.
بيگي با تقدير از اقدامات مطلوب صورت گرفته در طول هفته مبارزه با مواد مخدر توسط دستگاه ها اظهار داشت: نبايد اجراي اين برنامه فقط در يك هفته منتهي گردد بلكه بايد اين قبيل اقدامات در طول سال نيز ادامه داشته باشد.
وي با اشاره به نقش بي بديل آموزش و پرورش و مراكز آموزش عالي در تقويت مهارت هاي ضد اعتيادي عنوان داشت: ارائه اطلاعات درست در خصوص مواد مخدر صنعتي و شيميايي رسالتي است كه مي بايست هم توسط صدا و سيما و هم مراكز آموزشي به درستي انجام گيرد. وي در پايان از فعالان عرصه مقابله با عرضه و ورود مواد مخدر در استان با اهداء لوح، تقدير كرد.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر نيز در ادامه جلسه گفت: با توجه به قرار گرفتن استان در بين ۶ استان كشور از حيث برگزاري جلسات شوراي هماهنگي اظهار اميدواري داشت و افزود: كليه فرمانداران نسبت به برگزاري جلسات شوراي هماهنگي فرعي شهرستان ها به صورت ماهانه با جديت اقدام كنند.
وي با بيان اينكه برگزاري جلسات منظم شوراي هماهنگي فرعي مبارزه با مواد مخدر نه تنها مي تواند در حل مشكلات و معضلات مربوط به مواد مخدر در سطح شهرستان مؤثر باشد در ارزيابي هاي فصلي دبيرخانه شورا از شهرستان نيز موثر است.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري همچنين در جلسه كميته توسعه مشاركت هاي مردمي شورا اظهار داشت: از تمامي قدمهايي كه در حوزه سمنها برداشته ميشود تشكر ميكنم، اما مطلبي كه مورد انتظار مي باشد بحث صيانت و حمايت از بهبوديافتگان است ، كه اين امر مي بايست به طور جدي در دستور كار دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و كميته توسعه مشاركت ها قرار گيرد و در اولين قدم نيز صندوق حمايت از بهبوديافتگان در اسرع وقت تشكيل و با كمك خيرين و مشاركت ساير نهادهاي مردمي شروع به فعاليت كند.
همچنين در اين جلسه مقرر شد به منظور اجراي سياست هاي ابلاغي از سوي وزير كشور و دبيركل ستاد در خصوص اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر و استفاده از توان مشاركت هاي مردمي، در جلسات آتي كميته مذكور، از مديرعامل خانه سازمانهاي مردمنهاد استان دعوت به عمل آيد.
همچنين تصميم گيري در خصوص صدور پروانه فعاليت و يا عدم فعاليت دو مركز اقامتي ميان مدت بانوان توسط اداره كل بهزيستي استان صورت پذيرد و برگزاري جلسه كارشناسي با حضور دستگاه هاي تخصصي حوزه اعتياد در خصوص تعبيه مكاني جهت نگهداري فرزندان ، مادران معتاد در مراكز اقامتي ميان مدت بانوان از مهم ترين مصوبات اين جلسه بود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۵٫۱۲