به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دومین نشست مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد با حضور گسترده شرکتهای دانش بنیان و با عنوان «نیازهای فناورانه، درمان و سلامت» برگزار شد.
در این نشست، بعد از تشریح اهداف و وظایف مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد، شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزههای دارو و فرآوردههای حوزه تشخیص و درمان به معرفی توانمندیهای خود در بخش های وسایل و ملزومات پزشکی، سختافزارهای برق و الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرمافزارهای رایانهای، صنایع فرهنگی، خلاق و علوم انسانی و اجتماعی پرداختند.
همچنین در این جلسه که با حضور بیش از ۲۰ شرکت دانشبنیان با فناوریهای روز و توانمندیها مختلف برگزار شد، تعداد ۱۰ شرکت دانش بنیان از استانهای مختلف نیز بهصورت آنلاین طرحها و دستاوردهای خود را تا پایان هفته جاری ارائه خواهند کرد.
دکتر تهمینه باهری مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش، دکتر مجید قربانی مدیرکل درمان و حمایتهای اجتماعی، دکتر علی شفیعی رئیس اداره درمان ستاد مبارزه با موادمخدر نیز در این نشست حضور داشتند و به ارائه نیازها و تحلیل دستاوردهای شرکتهای حاضر در جلسه پرداختند.
بنابراین گزارش در این نشست داروهای گیاهی دانشبنیان در درمان، روشهای جدید دارورسانی و داروهای آهسته رهش، کاربرد هوش مصنوعی در پیشگیری، پلتفرمهای سازمانی، کیتهای تشخیص مصرف موادمخدر، فناوریهای تعیین موقعیت، تشخیص مصرف موادمخدر به کمک قرنیه، گجتهای هوشمند نوروساینس جهت پایش اختلالات ذهنی، گجتهای پوشیدنی برای شناسایی تظاهرات بیرونی مصرف موادمخدر و نرمافزارهای هوشمند و زیرساختهای سلامت الکترونیک معرفی شدند.
امیر سیاح مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد در این باره گفت: این رویداد در راستای تعاملات مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد با شرکتهای دانش بنیان، مراکز علمی و فناوری برگزار شده است و با هماهنگی اداره کل تحقیقات و آموزش و اداره کل درمان و حمایتهای اجتماعی جلسات آتی با شرکتهای مستعد و توانمند فناوریهای درمان و سلامت ادامه خواهد یافت تا با پتانسیل این شرکتها و دستاوردهای علمی و عملی ستاد بهصورت بهینه و با بهرهوری بالا بتوان در حوزه نیازهای فناورانه درمان و سلامت ستاد اقدام لازم را انجام داد.
گفتنی است شرکتهای دانش بنیان سنابل دارو، فرافن سلامت پایدار، پرتوپرداز، نانودارو، واریان فارمد، چشم یار، تجهیزات پیشرفته درمان توس، نیک اندیشان تیوان، الوکام، تکچی شرق، آرمین زیست سلامت، پیشرو موج آزاد، پردازش نوین اطلاعات خوارزمی و… در این جلسه حضور داشتند.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مرکز نوآوری و کارآفرینی ستاد میتوانند به آدرس https://innovation-setad.com مراجعه کنند، همچنین آدرس مرکز نوآوری در شبکه اجتماعی ایتا و بله @innovationsetad میباشد.


