مشاور عالی استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با خانوادهاي از شهداي مبارزه با مواد مخدر استان ديدار كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی به منظور تجلیل از خانواده شهید گرانقدر داوود حامدی در منزل ایشان حضور یافت و از تلاشها و مجاهدتهای این شهید گرانقدر در عرصه مبارزه با مواد مخدر با سوداگران مرگ تجلیل كرد و از خداوند منان برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی خواستار شد.
وی در ادامه گفت: هيچ چيز شايستهتر از آن نيست كه ياد و نام گرامي شهيدان و فداكاران راه خدا را بزرگ بداريم، آنان كه به عهد و پيمان خود با خدا و با امام عزيز وفا و هستي خود را به ميدان آورده و صادقانه از حريم اسلام و نظام اسلامي دفاع كردند و به بهاي نثار جان خود خطر دشمن را از انقلاب و ميهن عزيز، دور ساختند.
وي افزود: آنان جاودانگان تاريخ ما و ستارگان اسلام اند، هر چيزي با گذشت زمان، كمرنگ و بي اثر مي شود اما همهي شهيدان راه خدا، روز به روز در چشم اهل دل و در متن تاريخ ما، برجستهتر و درخشانتر ميشوند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۵٫۵