به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر اسکندر مومنی در آیین اختتامیه پنجاه و سومین جشنواره بین المللی فیلم رشد گفت: در جشنواره امسال به موضوع آسیب های اجتماعی توجه و آثاری هم دریافت شده که لازم است از وزیر اموزش و پرورش و همکارانشان قدردانی کنم.
وی با بیان اینکه یکی از آسیب های مهم اجتماعی، موضوع اعتیاد است؛ افزود: تمام بررسیها و نتایج پژوهشهای داخلی و بینالمللی، شرایط منطقهای و بینالمللی، تغییرات در سبک و الگوی مصرف و سن اعتیاد، نشان میدهد که در این مسیر باید «پیشگیری از اعتیاد» را در اولویت برنامهها و اقدامات خود قرار دهیم و این یک انتخاب از بین انتخابهای موجود نیست؛ بلکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: در حوزه پیشگیری از اعتیاد، اولویت نخست در انتخاب جامعه هدف و موضوع، خانواده بزرگ آموزش و پرورش و جامعه دانش آموزی است و به این مهم، باور و یقین قلبی داریم چرا که آموزش و پرورش سرمایه بزرگی است که کودکان، نوجوانان و جوانانمان در آن محیط، هم آموزش میبینند و هم تربیت میشوند.
وی دوران نوجوانی و جوانی را فصل شورانگیز زندگی و مظهر نشاط و سازندگی برشمرد و تصریح کرد:چند سالی است که طرح «یاریگران زندگی» را با کمک آموزش و پروش و با شعار «یاریگر هم باشیم»، اجرا میکنیم؛ از همه شما نیز میخواهم که یاریگر هم باشیم و به خودمان، خانوادهمان، جوانانمان و جامعهمان در پیشگیری از اعتیاد کمک کنیم.
مومنی با بیان اینکه در انتقال مفاهیم و مطالب، گریزی نداریم که از بستر «هنر» استفاده کنیم، گفت: هیچ بستری موثرتر از این بستر، در تولید و انتقال پیام نیست. یکی از موثرترین هنرها «سینما» است که از آن به عنوان هنر هفتم هم یاد میشود. در همین جا اعلام میکنم که در موضوع پیشگیری از اعتیاد از همه هنرمندان و فرهیختگان مدد و یاری میطلبیم و در حمایت از آثار، ایده ها و پیشنهاداتشان، اعلام آمادگی میکنیم.
گفتنی است؛ در این جشنواره، فیلم کوتاه داستانی «تکیه گاه» از سوی ستاد جایزه ویژه یاریگران زندگی را دریافت کرد.