• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
19

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان پردیس منصوب شد

  • کد خبر : 95290
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۵
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان پردیس منصوب شد
با حکم دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، «محسن قضاتلو» به عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان پردیس منصوب شد.

شرق استان تهران- منوچهر لرنی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان پردیس که به ریاست فرماندار شهرستان برگزار شد، به تشریح پیشینه تشکیل ستاد مبارزه با مواد مخدر پرداخت و اذعان کرد: به موجب ماده ۳۳ قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب ۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام، ستادی به ریاست رئیس‌جمهور جهت انجام اقدامات اجرایی و قضایی و آموزشی با هدف پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر از قبیل تولید، توزیع و خرید فروش و استعمال مواد مخدر تشکیل شد.

وی اظهار داشت: انتصاب دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به مدت پنج سال توسط رئیس جمهور صورت پذیرفته و نیز دبیرکل ستاد طی احکامی استانداران و فرمانداران را به‌عنوان روسای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان منصوب می‌نمایند. همچنین جهت پیشبرد اهداف و مأموریت‌های ستاد و پیگیری امورات ستاد در سطح استان، دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌ها با پیشنهاد استانداران و با تائید دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تعیین می‌شوند که با توجه به اهمیت و وسعت استان تهران سه دبیر تهران بزرگ، دبیر شرق و دبیر غرب پیش بینی شده است.

وی افزود: فرمانداران به‌عنوان روسای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌ها وظایفی از جمله ابلاغ برنامه‌ها و سیاست‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر ونیز نظارت بر اجرای برنامه‌های در سطح شهرستان‌های مربوطه را بر عهده دارند.

دبیر شورا در ادامه؛ شهرستان پردیس را به دلیل جدید التاسیس بودن آن نیازمند حمایت بیشتر مسئولین استان دانست و آمادگی شورای شرق را در جهت رفع مشکلات حوزه مواد مخدر آن شهرستان اعلام کرد.

در ادامه جلسه فرماندار شهرستان پردیس گفت: تکالیف دستگاه‌ها در حوزه مواد مخدر باید اجرایی و پیگیری گردد و دستگاه‌ها در هر جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان گزارش عملکرد و آمارهای متقن ارائه دهند تا برنامه‌ریزی لازم صورت گرفته و از اتلاف منابع جلوگیری شود؛ زیرا به صرف تشکیل جلسه شورا مشکلات مواد مخدر حل نخواهد شد و فرمانداری نیز بر عملکرد دستگاه‌ها در این حوزه نظارت دقیق خواهد شد.

در پایان حکم محسن قضاتلو فرماندار شهرستان پردیس به‌عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان با تائید و امضا دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر توسط دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران به ایشان اعطا شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=95290
  • ارسال توسط :
  • منبع : شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران
  • 493 بازدید
  • بدون دیدگاه