خراسان شمالی- ابوالحسن نجفی در این رابطه اظهار کرد: این آموزشهای مهارتی در رشتههای برق ساختمان، مکانیک خودرو، قالیبافی و جوشکاری با همکاری اداره کل فنی و حرفهای خراسان شمالی بوده است.
وی افزود: این آموزشها در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، توانمندسازی، ایجاد شرایط اولیه برای اشتغال و جلوگیری از گرایش دوباره به اعتیاد بهبودیافتگان ارائه شده است.
دبیر شورا با بیان اینکه نداشتن شغل از مهمترین مشکلات بهبودیافتگان از اعتیاد است، گفت: اگر بتوان برای معتادان رها یافته از اعتیاد با توجه به توانمندی آنها شغل ایجاد کرد، نهتنها از بازگشت آنها بهسوی اعتیاد پیشگیری میشود بلکه زمینه بازگشت آنها به کانون گرم خانواده و جامعه نیز فراهم میشود.
نجفی یادآور شد: جدای از ارائه آموزشهای مهارتی به بهبودیافتگان از اعتیاد، امسال حدود سه هزار کارگر واحدهای تولیدی و صنعتی استان در کارگاههای آموزشی پیشگیری از اعتیاد شرکت کردند.
وی تصریح کرد: این کارگاههای آموزشی با موضوع پیشگیری از خشونت، آسیبهای مصرف الکل و مواد مخدر، سلامت روان، سبک زندگی سالم، مراقبتهای اجتماعی و مهارتهای زندگی برگزار شده است.
گفتنی است؛ میزان شیوع اعتیاد در خراسان شمالی نسبت به جمعیت فعال استان ۷.۲۱ درصد است که یک و نیم درصد این جمعیت فعال درگیر اعتیاد را بانوان استان تشکیل میدهند.