• امروز : دوشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024
کل پست ها: 71598اخبار امروز : 0
7

اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا در روستاهای استان مازندران

  • کد خبر : 95280
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا در روستاهای استان مازندران
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر مازندران با تاکید بر اجرایی شدن طرح یاریگران زندگی در روستا گفت: افزایش نشاط اجتماعی، ایجاد فضای صمیمی و دوستانه در خانواده ها موجب تقویت سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی می شود.

مازندران – اولین همایش یاریگران زندگی روستا به محوریت اعضای کانون یاریگران زندگی با حضور علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اعضای کمیته فرهنگی و پیشگیری استان، اعضای شورای روستا، کارشناسان بخش پیشگیری از اعتیاد، دانش آموزان مدارس هولا، معتمدین و جمع کثیری از خانواده ها در روستای هولا از توابع شهرستان ساری برگزار شد.

علی شیرازی در این همایش که با هدف گفتمان سازی اجتماعی در مسجد روستا آغاز شد، با تاکید بر اجرایی شدن طرح یاریگران زندگی در روستا و اهمیت مشارکت و مسئولیت اجتماعی اهالی هر روستا جهت توسعه فرهنگ پیشگیرانه گفت: افزایش نشاط اجتماعی، ایجاد فضای صمیمی و دوستانه در خانواده ها موجب تقویت سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب های اجتماعی می شود.

وی افزود: طرح خانه یاریگران روستا در راستای تحقق اهداف دولت مردمی سیزدهم با تدابیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و همکاری دستگاههای همکار به ویژه فرمانداریها، آموزش و پرورش و بهزیستی با اولویت توانمندسازی اجتماع محور، جلب مشارکت مردمی و همکاری شخصیت های تاثیرگذار روستا اعم از شورای اسلامی روستا، بزرگان، خانواده معظم شهدا در راستای آگاهی بخشی و ایجاد حساسیت عمومی اجرا می شود.

دبیر شورا با اشاره به سیاستهای ابلاغی و اولویت اصلی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در مسیر باز اجتماعی سازی امور و حمایتهای بی شائبه استاندار مازندران گفت: در تلاش هستیم تا در هر روستا یک خانه یاریگر زندگی ایجاد کنیم و بتوانیم قدم‌های موثری در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی برداریم و ارتباط سازنده و موثری با مردم داشته باشیم.

شیرازی با تاکید بر اهمیت تحقق رویکرد اجتماعی سازی امر مبارزه با مواد مخدر، توسعه سلامت جامعه روستایی و ترویج سبک زندگی سالم افزود: تقویت طرح خانه یاریگران زندگی روستا، جلب مشارکت مساجد، پایگاه های بسیج و خانواده ها و اجرای برنامه های فرهنگی و پیشگیری در جلوگیری از گرایش فرزندان و دانش آموزان به سوء مصرف مواد مخدر و روان گردانها، نقش سازنده ای را ایفا می کنند.

وی؛ اعتیاد را منشاء بسیاری از جرایم و آسیب های اجتماعی همچون قتل، اختلافات خانوادگی و فروپاشی خانواده ها برشمرد و گفت: برای جلوگیری از هرگونه ناهنجاری های اجتماعی همکاری همه جانبه مردم با سازمانهای مرتبط الزامی است.

در حاشیه این همایش، موسسه پیشگیری از اعتیاد ترنم سبز با برگزاری کارگاه آموزشی ویژه خانواده ها و دانش آموزان بر لزوم مشارکت همه جانبه اهالی محل، اهمیت پیشگیری از اعتیاد بر آموزش مهارتهای زندگی، افزایش سطح مهارتهای دینی و اخلاقی و آموزش دوست یابی به فرزندان تاکید کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=95280
  • ارسال توسط :
  • منبع : شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران
  • 101 بازدید
  • بدون دیدگاه