خراسان شمالی- ابوالحسن نجفی در این رابطه گفت: «مدیریت مورد» طرحی است که در آن دو هفته قبل از ترخیص فرد بهبودیافته از مراکز ترک اعتیاد، وضعیت خانوادگی و معیشتی وی توسط مددکاران بررسی و در صورت نیاز یا به نهادهای حمایتی معرفی میشود و یا برنامههایی برای توانمندسازی او اجرا میشود.
وی افزود: این طرح از موضوعاتی است که در حوزه مقابله با اعتیاد کمتر به آن توجه شده درحالیکه دلیل بازگشت بسیاری از بهبودیافتگان، رعایت نشدن کامل این چرخه و مسائلی همچون معیشت، وضعیت روحی و اشتغال پس از ترک اعتیاد است.
دبیر شورا یادآور شد: اکنون ۲ مرکز مدیریت مورد در بجنورد فعال است که تشکیل سومین مرکز نیز در شهرستان شیروان در دستور کار قرار دارد.
نجفی با تأکید بر توانمندسازی بهبودیافتگان، گفت: بسیاری از این افراد بعد از ترک اعتیاد برای پیدا کردن شغل با مشکل مواجه میشوند در حالی میتوان با برگزاری کارگاههای حرفهآموزی آنها را توانمند کرد.
وی افزود: برای توانمندسازی معتادان بهبودیافته هماکنون مهارتهای برق ساختمان و مکانیک خودرو در مرکز ماده ۱۶ ترک اعتیاد منطقه لنگر بجنورد آموزش داده میشود.
دبیر شورا با اشاره به تشکیل مجمع خیران یاری گران زندگی در استان، گفت: خراسان شمالی چهاردهمین استانی بود که این مجمع خردادماه امسال باهدف توانمندسازی و اشتغالزایی معتادان بهبودیافته تشکیل شد.
گفتنی است؛ میزان شیوع اعتیاد در خراسان شمالی نسبت به جمعیت فعال استان ۷.۲۱ درصد است که یک و نیم درصد این جمعیت فعال درگیر اعتیاد را بانوان استان تشکیل میدهند. خراسان شمالی با یکمیلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در نواحی روستایی سکونت دارند.
۲۰۰ معتاد بهبود یافته خراسانشمالی زیرپوشش طرح «مدیریت مورد» قرار گرفتند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: ۲۰۰ معتاد بهبودیافته بیبضاعت استان از ابتدای سال جاری تاکنون باهدف عدم بازگشت به اعتیاد زیرپوشش طرح «مدیریت مورد» قرار گرفتند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=95231
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی
- 133 بازدید
- بدون دیدگاه