• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

رسوب مواد مخدر بر خرمن آینده کشور و جوانان آتش می‌زند

  • کد خبر : 9501
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۹:۲۵

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس بر لزوم همگرايي تمامي دستگاه‌ها در امر مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: كاش دلواپسان كمي هم براي خطر مواد مخدر دلواپسي داشتند. به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، دكتر سيدمحمد احمدي در چهارمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه […]

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس بر لزوم همگرايي تمامي دستگاه‌ها در امر مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: كاش دلواپسان كمي هم براي خطر مواد مخدر دلواپسي داشتند. 

به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس، دكتر سيدمحمد احمدي در چهارمين جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، مطبوعات و رسانه ملي را عامل مهمي در راه ريشه‌كن ساختن مواد مخدر و مبارزه با آن دانست و اظهار داشت: بايد در عرصه پيشگيري و اطلاع‌رساني با برنامه، هماهنگ و همگرا عمل كنيم تا در مقابل توطئه‌هاي دشمنان موفق عمل شود.

وي ادامه داد: باید متوجه باشیم که زیر پوست شهرهایمان چه می گذرد و خطر تجمع معتادان و مصرف مواد مخدر از کوچکترین تا بزرگترین فرد یک خانواده را تهدید می کند.

رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس با اشاره به برخي آمارها، رسوب مواد مخدر در كشور را آتش بر خرمن آينده جونان و جامعه توصيف كرد و بيان داشت: معتقدم همگرايي در موضوع مبارزه با مواد مخدر وجود ندارد و هر كس در اين عرصه بصورت سليقه‌اي عمل مي‌كند؛ در صورتيكه اگر بخواهيم اين بلاي خانمانسوز را ريشه كن كنيم بايد تمامي استانها، شهرستانها و حتي در سطح ملي هماهنگ عمل كنيم.

دكتر احمدي ادامه داد: موضوع مواد مخدر آنچنان داراي اهميت است كه به عنوان عالي‌ترين مقام اجرايي استان خود را موظف به شركت در جلسات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مي‌دانم اما متاسفانه گاهي مشاهده مي‌شود اين حساسيت در ميان برخي مديران وجود ندارد و اين نگران كننده است.

وي تصريح كرد: نيروي انتظامي تا مرز شهادت پاي كار آمده است و دستگاه قضايي نيز با اقتدار در چرخه مبارزه حضور دارد؛ اما متاسفانه برخي دستگاه‌ها كه نقش فرهنگ‌سازي با فراگيري ملي دارند در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شركت نمي‌‌كنند.

استاندار فارس همچنين خواستار توجه موشكافانه نخبگان، مديران و كارگزاران نظام به تهديد جدي مواد مخدر شد و افزود: متاسفانه تهديد و خطر مواد مخدر در برخي اوقات مورد توجه نخبگان سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي قرار نمي‌گيرد و حتي از تريبون‌هايي كه معضلات فرهنگي دايم در حال گوشزد به مردم و مسئولان است، در رابطه با لزوم فراگيري مبارزه با اين پديده شوم و خطرات آن كلامي به گوش نمي‌رسد.

دكتر احمدي تاكيد كرد: بايد باور كنيم مواد مخدر عجيب‌ترين، خطرناك‌ترين و بزرگترين دشمن كشور، نظام، جامعه و مردم است و از اين رو همه بايد نسبت به آن حساس باشيم و براي مبارزه با آن بسيج شوند.

رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اضافه كرد: بايد متوجه باشيم كه زير پوست شهرهايمان چه مي‌گذرد و خطر تجمع معتادان و مصرف مواد مخدر از كوچكترين تا بزرگترين فرد يك خانواده را تهديد مي‌كند.

وي همچنين به برخي آمارهاي نگران كننده در مورد اعتياد به مواد مخدر در ميان قشرهاي مختلف جامعه اشاره و عنوان كرد: زنگ خطرهاي بسياري در موضوع تهاجم مواد مخدر به جامعه به صدا در آمده است اما متاسفانه صداي آن شنيده نمي‌شود؛ پس بيايد به جاي پرداختن به برخي موضوعات، دلواپس عرضه مواد مخدر باشيم.

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: اگر قرار است دلواپس موضوعي باشيم، چه موضوعي با اهميت‌تر از آينده جوانان و خانواده‌هايي كه در معرض تهديد جدي مواد مخدر قرار گرفته‌اند.

دكتر احمدي به نفوذ كلام روحانيت در جامعه اسلامي كشورمان اشاره و تاكيد كرد: تريبون نماز جمعه، ائمه جمعه و جماعت و نخبگان ديني و فرهنگي مي‌توانند بال‌هاي قدرتمند نظام در موضوع فراگيري و همگرايي مبارزه با مواد مخدر باشند و معتقديم هيچ پيشگيري بهتر از آموزش و فرهنگ‌سازي نيست.

استاندار فارس افزود: مي‌توان با كمك آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه‌هاي علميه يك نهضت بزرگ براي نابودي اعتياد و عرضه مواد مخدر راه‌اندازي كرد و از ظرفيت جوانان، دانش آموزان، دانشجويان و طلاب براي رقم زدن كشوري بدون مواد مخدر و اعتياد استفاده كرد.

همچنين محمدرضا ابراهيمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس نيز ضمن ارايه گزارشي از برنامه‌هاي اين شورا در ايام سالروز جهاني مبارزه با مواد مخدر، از نقش فرمانداران در اجراي برنامه‌هاي شهرستاني در اين ايام تقدير كرد و گفت: برخلاف سال‌هاي گذشته فرمانداران سراسر استان فارس در حوزه مبارزه با مواد مخدر حضور پُررنگ‌تري را داشته‌اند كه اين موضوع نشان دهنده اهميت مبارزه و تاكيد مديريت ارشد استان بر لزوم مبارزه بي‌امان با اعتياد و مواد مخدر است.

محمدرضا ابراهيمي عنوان كرد: خوشبختانه مديريت ارشد استان و فرمانداران در راستاي پيشگيري و مبارزه با اعتياد و مواد مخدر تمام قد پاي كار آمده‌اند و اين نشان دهنده عزم جدي استان در راه مبارزه مي‌باشد.

وي با تاكيد بر لزوم اجتماعي كردن امر مبارزه به عنوان يك سياست ملي، ادامه داد: تجربه نشان داده است هر جا كه از توان مردم و نيروهاي مردمي بهره‌مند شديم توانسته‌ايم موفق عمل كنيم؛ بنابراين براي نابودي اعتياد و مواد مخدر بايد عزم ملي و جانفشاني را سرلوحه كار خود قرار دهيم.

گفتني در اين جلسه، گزارش سه ماهه كميته‌هاي فرهنگي و پيشگيري، مقابله با عرضه و درمان و حمايت هاي اجتماعي توسط رؤساي كميته‌ها قرائت و پيشنهاداتي نيز در راستاي اجتماعي و فراگير شدن امر مبارزه مطرح و به تصويب رسيد.

منبع خبر:  روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۵٫۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=9501

برچسب ها