رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: راهاندازی اورژانس درمان اعتیاد در اولویت برنامههای شورای مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه چهارمحال و بختیاری- مرتضی هاشمزاده در سومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان با اشاره به عوارض و مشکلات ناشی از مصرف شیشه در معتادان، افزود: آمار نشان میدهد که ۲۴۳۰ نفر از هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت استان معتاد هستند که کمتر از یک درصد آنان شیشه مصرف میکنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد سالانه بیش از یک میلیارد و۶۰۰ میلیون تومان صرف درمان معتادان میکند، تصریح کرد: راهاندازی اورژانس برای درمان اعتیاد بویژه معتادان شیشه نیاز به تجهیزات و امکانات خاص دارد که نیازمند اعتبار است.
هاشمزاده به فعالیت مراکز درمان سوء مصرف مواد مخدر (MMT) در استان اشاره و خاطرنشان کرد: این مراکز در شهرستانهای اردل، بروجن، فارسان، کیار و لردگان فعال هستند.
وی اظهارکرد: اکنون ۲۶ مرکز خصوصی و دو مرکز دولتی در شهرستان شهرکرد فعال هستند که پنج مرکز دیگر نیز نیاز داریم که در حال حاضر چهار مرکز در دست احداث است.
سعیدی، مدیرکل بهزیستی استان نیز با بیان اینکه ۱۶ کمپ ترک اعتیاد تحت نظارت این سازمان در سطح استان فعال است، افزود: در شهرستان کوهرنگ نه تنها مرکز MMT وجود ندارد بلکه هیچگونه کمپ ترک اعتیادی فعال نیست.
وی با اشاره به مشکلات افراد معتاد به مصرف شیشه، تصریح کرد: شاید تراکم این بیماران در استان کم باشد اما این بیماران نیازمند مکان خاصی چون اورژانس تخصصی برای درمان اعتیاد هستند.
به گزارش ایسنا، در این شورا مقرر شد ایجاد مکانی به عنوان اورژانس درمان اعتیاد، در کوتاه مدت مورد بررسی قرار گیرد.