دکتر تهمینه باهری با اشاره به ابعاد مبارزه با مواد مخدر افزود: افراد با قرار گرفتن در محیط، نمونه کوچکی از مبارزه با مواد مخدر را در کشور میبینند و با مباحث مقابلهای و پیشگیری آشنا میشوند؛ مباحثی که شاید پیش از این با آن آشنا نبودند.
وی افزود: چون موارد موردنظر در نمایشگاهها، به شکل عینی نمایش داده میشود در آشنایی مردم با روش های مبارزه با مواد مخدر اثربخش تر است.
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد، تاکید کرد: از آنجایی که روشهایی استانداردی برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در دنیا وجود دارد، این نمایشگاه بر این روشها متمرکز شده است.
دکتر باهری ادامه داد: روشهای استاندارد موجب تقویت عوامل محافظ همچون مهارت های فرزندپروری، آموزش مهارت های فردی و اجتماعی، نظارت والدین، پایش و انضباط موثر، والدین حمایتی و …میشود؛ در این نمایشگاه خانوادهها با این عوامل آشنا میشوند.
وی افزود: این نمایشگاه ظرفیت اجرای هر ساله را دارد تا به صورت ملموس مردم با مباحث پیشگیری از مصرف مواد مخدر آشنا شوند و همچنین هر سال در زمانی مشخص منتظر برگزاری نمایشگاه پیشگیری از مصرف مواد مخدر باشند.
دکتر تهمینه باهری:
نمایشگاه یاریگران زندگی بر روشهای استاندارد پیشگیری از اعتیاد متمرکز شده است
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مردم در نمایشگاه یاریگران زندگی با ابعاد مختلف مبارزه با مواد مخدر و دستگاه های مرتبط آشنا میشوند، گفت: این نمایشگاه بر روی روشهای استاندارد پیشگیری از مصرف مواد مخدر متمرکز شده است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=94876
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
- 468 بازدید
- بدون دیدگاه