مديركل روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه بيشتر خانوادهها بعد پنج سال از سال از اعتياد فرزندشان مطلع ميشوند، گفت: اين وضعيت اسفبار است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان؛ فرزين رحيمنظري در جلسه اي مشترك با مديركل مركز صدا و سيماي استان و دبير شوراي هماهنگي و مديركل حوزه هنري و معاونين ايشان گفت: برخي خانوادهها، بدليل عدم آگاهي، ۵ سال طول ميكشد تا متوجه اعتياد فرزندشان شوند كه اين بسيار اسف بار است و درست زماني متوجه ميشوند كه بسيار دير شده است.
وي ادامه داد: در عصري كه مواد مخدر سنتي به صنعتي در حال تغيير است وظيفه رسانه ملي در زمينه آگاهسازي اقشار مختلف از عواقب و پيامدهاي شوم گرايش به اعتياد و مواد مخدر بسيار مهم ، سنگين و حياتي است .
مديركل روابط عمومي ستاد بيان كرد: در تحقق رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر صدا و سيما از پايه ها و اركان اساسي تحقق اين رويكرد به شمار ميرود.
رحيم نظري گفت: انشاا… با استفاده از رسانه هاي گروهي بخصوص رسانه ملي و پتانسيل آن بتوانيم خلاء اطلاع رساني در اين زمينه را جبران كرده و در حوزه ارتقاي آگاهي عمومي، بيان عوارض مصرف مواد مخدر، پيشگيري از آن و غيره برنامههاي خوبي توليد كنيم.
وي اظهار داشت: با تفاهمنامههاي همكاري كه ستاد مبارزه با مواد مخدر با مراكز صدا و سيماي استانها منعقد ميكند در هر استان ۴۲ برنامه گفتگو محور راديويي و ۴۲ برنامه گفتگو محور تلويزيون در حوزههاي پيشگيري ، درمان و مشاركت هاي مردمي توليد و پخش ميشود لذا اميدواريم با تحقق اين امر قدم بزرگي در راستاي امر مبارزه با مواد مخدر برداريم .
قابل ذكر است كه در پايان ديدار مذكور در خصوص توليد برنامه هاي مد نظر با مركز صدا و سيماي كردستان تفاهم لازم به عمل آمد .
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان۹۳٫۴٫۳۱