علی باقرزاده گفت: «شاد» یک شبکه آموزشی است که دو محیط تفکیک شده از هم دارد، یک محیط اختصاص به کلاس گروه ها و یک محیط هم به آموزش های رسمی اختصاص دارد و رابطه معلم و دانش آموز نیز در فضای انحصاری تعریف می شود.
وی ادامه داد: در فضای شاد، بخش های عمومی هم داریم که کارکردهای فرهنگی آموزشی دارد. قریب به ۲۰۰ هزار کانال و گروه در شبکه شاد فعال است که قدرت اطلاع رسانی بسیار بالایی دارند، به طوری که این میزان روزانه در حدود ۱۲ میلیون بازدید دارند.
مدیر شبکه اجتماعی دانشآموز «شاد» با مهم خواندن مسأله پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر، گفت: مهمترین عنوانی که درباره این موضوع در شاد دنبال می شود کانال یاریگران زندگی است که در حال حاضر ۹۰ درصد از اعضای آن، معلمان و دانشآموزان هستند.
باقرزاده با برشمردن برخی از ظرفیت های شاد بیان کرد: ظرفیت شبکه شاد می تواند در قالب پویش های مشترک در اختیار فرهنگ سازی برای مقابله با مصرف مواد مخدر و امر پیشگیری قرار بگیرد.
وی ادامه داد: مسأله سوء مصرف مواد مخدر یک مسأله دستگاهی نیست بلکه ملی است. در واقع بخش آسیب پذیر هر خانواده، فرزندان هستند که ممکن است در آستانه این آسیب قرار گیرند و گرایش به مصرف مواد مخدر پیدا کنند.
مدیر شبکه اجتماعی دانشآموز «شاد» تأکید کرد: شاد وظیفه همگانی خود می داند که هم از حیث مأموریت در آموزش و پرورش و هم از حیث اهمیت موضوع، درباره سوء مصرف مواد مخدر همکاری های لازم و بیشتری را با ستاد مبارزه با موادمخدر داشته باشد.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه یاریگران زندگی از ۲۵ آبان ماه تا ۲ آذر ماه در مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ساعت ۹ تا ۱۹ پذیرای علاقمندان است.