• امروز : چهارشنبه - ۱ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 21 - شعبان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 19 February - 2025
کل پست ها: 72990اخبار امروز : 0
12
سردار اشتری:

نمایشگاه یاریگران زندگی در پیشگیری از جرائم مرتبط با اعتیاد تاثیر بسزایی دارد

  • کد خبر : 94531
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰
نمایشگاه یاریگران زندگی در پیشگیری از جرائم مرتبط با اعتیاد تاثیر بسزایی دارد
مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی با اشاره به اینکه نمایشگاه یاریگران زندگی می‌تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از جرائم مرتبط با اعتیاد داشته باشد، گفت: باید کاری کنیم همه مردم و مسئولان و آحاد مختلف جامعه برای پیشگیری از اعتیاد به میدان بیایند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، سردار حسین اشتری ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری این نمایشگاه به ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر، بیان کرد: اینکه بتوانیم آسیب‌هایی که در جامعه وجود دارد را منعکس و راه‌های پیشگیری از آن را به مردم و قشر جوان ارائه دهیم کار لازم و ارزشمندی است.

وی با اشاره به نمایشگاه یاریگران زندگی بیان کرد: این نمایشگاه می‌گوید «باید به کسانی که از ما خواسته به ناحقی دارند، نه بگوییم.» می خواهند مسیری را جلوی پای ما بگذارند که به ضرر ما و جامعه ما خواهد بود.

سردار اشتری یادآور شد: یاریگران زندگی که در اقشار مختلف، بین مردم و در سازمان‌های دولتی، مدارس و مراکز آموزشی هستند و اکنون ستاد مبارزه با مواد مخدر را در این امر مهم یاری می‌دهند و نقش ارزشمندی دارند.

وی تصریح کرد: در جامعه‌ای هستیم که باید برای خنثی کردن آسیب‌های اجتماعی به صورت جدی برنامه‌ریزی کنیم و لازمه پیشگیری از این آسیب‌ها افزایش آگاهی مردم به ویژه قشر جوان است.

مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی با اشاره به اینکه نمایشگاه یاریگران زندگی این آگاهی را منتقل می‌کند و آموزش‌ها را انعکاس می‌دهد و می‌تواند تاثیر بسزایی در پیشگیری از جرائم مرتبط با اعتیاد داشته باشد، گفت: امروزه یکی از نگرانی خانواده‌ها و مردم اعتیاد است که بخشی از جامعه ما را گرفته؛ هرچند کم است، اما همین مقدار برای ما نگران‌کننده است. باید کاری کنیم همه مردم و مسئولان و آحاد مختلف جامعه برای پیشگیری از اعتیاد به میدان بیایند.

وی در ادامه از اینکه روز به روز بیشتر بتوان پیشگیری کرد و آمار معتادان کاهش یابد ابراز امیدواری کرد و گفت: نوجوانان و جوانان ما متوجه شوند که اگر به این سمت بروند، ممکن است خود را توجیه کنند که اگر یک گام رفتند می‌توانند برگردند. اینگونه نیست. اگر کسی این مسیر را رفت به این راحتی نمی‌تواند برگردد. البته امید است با همت افرادی که اعتیاد دارند و کمک مسئولان مربوطه، آنها هم پاک شوند و به جامعه برگردند.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه یاریگران زندگی از ۲۵ آبان‌ تا ۲ آذر ماه در مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ساعت ۹ تا ۱۹ پذیرای علاقمندان است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=94531
  • ارسال توسط :
  • منبع : وابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
  • 239 بازدید
  • بدون دیدگاه