به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ سید محمد حسینی در آیین افتتاحیه نمایشگاه «یاریگران زندگی» که صبح امروز در مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه مسئله پیشگیری بسیار مهم است و باید در این زمینه سرمایه گذاری شود، گفت: نوجوانان و جوانان ما در سن و سالی هستند که تغییراتی در زندگی شان حاصل میشود و بیشتر در معرض هر نوع آسیبی هستند و حتی افرادی با شگردهای گوناگون سعی دارند، آنها را در دام اندازند؛ از این جهت باید از آنان مراقبت شود.
وی افزود: اگر فرزندانی بدون اعتماد به نفس تربیت کنیم و نتوانند موثر باشند، تحت تاثیر تبلیغات دروغین موادمخدر قرار میگیرند؛ لذا در وهله اول خانواده و سپس مدرسه و رسانه نقش بی بدیلی را در پیشگیری از اعتیاد ایفا میکنند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به هزینه هایی که برای مبارزه و مقابله با مواد مخدر پرداختیم، یادآور شد: ۲۰ سال آمریکاییها در افغانستان، این کشور را تحت اشغال و سیطره خود داشت اما آیا تولید مواد مخدر و صادرات آن کاهش پیدا کرد؟
حسینی بیان کرد: بخشی از ترویج اعتیاد در ایران با اهداف سیاسی است و دشمن میخواهد جوانان ما را از این طریق از پای در بیاورند و بجای اینکه بار از جامعه بردارند؛ باری بر دوش جامعه باشند؛ لذا باید در این زمینه مراقب باشیم و حقایق پشت صحنه را برای دانش آموزان بیان کنیم.
وی با اشاره به مشکلات خانوادههای پر آسیب خاطرنشانکرد: باید کانون خانواده از ابتدا کانون گرم و صمیمی باشد و اینگونه نباشد که پدر و مادر فقط به فکر شغل و کارشان باشند و فرزندان را رها کنند یا اگر نگرانی دارند فقط صرفا برای مسائل اقتصادی باشد؛ بلکه باید به مسائل اعتقادی و ایمانی توجه شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: اگر ریشهیابی شود که چه عواملی سبب می شود بچه هایمان به این سمت و سو سوق میدهد، میتوانیم که با آنها مقابله کنیم و اجازه ندهیم فرزندان تحت تاثیر قرار بگیرند.
حسینی با اشاره به تبلیغات دروغین فضای مجازی گفت: برخی ادعا می کنند با مصرف مواد مخدر گرفتار نمی شوند یا برخی ترک اعتیاد یک روزه و تضمینی را تبلیغ می کنند.مگر میشود کسی که در یک منجلاب و باتلاق فرو رفته یک لحظه اراده کند و همه چیز رفع شود. ترک اعتیاد خوب است و باید انجام شود اما اینکه بخواهیم آن را راحت جلوه دهیم که هر زمان خواستیم می توانیم ترک کنیم و از این مسیر برگردیم، درست نیست.
وی تصریح کرد: نباید افراط و تفریط در کنترل فرزندان باشد بلکه باید مراقبت آنها بود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه در کنار ورزشکاران که نقش آفرین هستند، هنرمندان نیز می توانند در این زمینه کمک کنند، گفت: در قالب هنر می توانیم مضامین بسیاری را منتقل کنیم و هنرمندان پای کار بیایند و یک سفیر روشنگری باشند.
حسینی تصریح کرد: امروز دشمن به دنبال آسیب به کشور از طریق گمراه کردن نوجوانان و جوانان است تا آنها را از وظایف خود در قبال جامعه و کشور بازدارد.
وی تاکید کرد: نوجوانان ما درک و فهم مناسبی دارند و باید آنها را امین دانست و همه ناگفتهها را به آنها منتقل کرد. باید چشمان فرزندانمان را نسبت به آسیب اعتیاد باز کنیم تا خود به عامل بازدارنده تبدیل شوند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور در پایان بیان کرد: حرکت به سمت مصرف مخدر و اعتیاد عوامل متعددی دارد که البته در این میان مهمترین عامل مربوط به مسائل خانوادگی است و میتوان از طریق آگاه سازی با اعتیاد مقابله کرد.