مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه نمایشگاه یاریگران زندگی نقطه اتصال با خانوادهها است، گفت: خانوادهها با حضور در این نمایشگاه، میتوانند پاسخ برخی سؤالات خود را در حوزه مهارت هاى پيشگيرى از مصرف موادمخدر و روانگردانها در میان نوجوانان و جوانان از بخشهای مشاوره و کارگاهها و نشستهای تخصصی این نمایشگاه كسب كنند.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، دکتر تهمینه باهری با حضور در برنامه «سیمای خانواده» شبكه يك رسانه ملى با اشاره به رویداد نمایشگاه یاریگران زندگی گفت: این نمایشگاه عمومى از فردا ۲۵ آبان با هدف پیشگیری از مصرف موادمخدر و با شعار «یاریگر هم باشیم» برای نخستین بار برگزار می شود.
وی با تاکید بر اینکه خانواده، مهمترین کانون ارائه آموزشهای پیشگیری از مصرف موادمخدر و یا سایر آسیبهای اجتماعی به فرد است، افزود: وقتی این آموزشها توسط خانواده به فرزند منتقل میشود، برای سالها و تا بزرگسالی در ذهن وی میماند؛ پس لازم است که خانوادهها با روشهای پیشگیری از مصرف مواد آشنا باشند.
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد تصریح کرد: این روشهای پیشگیری از اعتیاد استاندارد هستند و در همه دنیا اثربخشیشان ثابت شده است؛ بنابراین خانوادهها مهمترین نقش را در پیشگیری از اعتیاد فرزند دارند و مهارتهایی که فرزند از طریق خانوادهاش کسب میکند پایدار بوده و تا بزرگسالی نیز با وی خواهد ماند.
باهری گفت: همیشه یکسری عوامل خطرساز و محافظتکننده وجود دارد که باعث میشود فرد به سمت مصرف نرود و احتمال مصونیت وی در برابر گرایش به اعتیاد افزایش یابد و خانواده ها میتوانند این عوامل را بشناسند.
وی در ادامه با اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه یاریگران زندگی گفت: این نمایشگاه که از ۲۵ آبان تا دوم آذر در خیابان حجاب سالن مرکزی کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان از ۹ صبح الی ۱۹ عصر دایر شده، برای عموم آزاد است و دانشآموزان از طریق مدارس و همچنین خانوادهها به همراه فرزندانشان میتوانند از این نمایشگاه بازدید کنند.
باهری بیان داشت: در این نمایشگاه، برنامههای جانبی متفاوتی از جمله ارائه مشاوره، برگزاری نشست و کارگاه تخصصی، حضور هنرمندان و ورزشکاران، ارائه فیلم و موضوعات آموزشی، برپایی مسابقه و… برای گروههای سنی مختلف پیشبینیشده است.