یزد- محمدحسین امامی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مروست که با حضور فرماندار، اعضای شورا و نیز بخشداران و دهیاران تابعه در محل فرمانداری برگزار شد، فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر را یک اقدام درست اما اولویت دار و در عین حال زمان بر توصیف کرد و گفت: به دلیل ماهیت پیچیده موادمخدر و آسیب های ناشی از آن، نتایج و آثار مثبت فرهنگ سازی در این حوزه، ممکن است سالها به طول انجامد.
وی تنوع در حوزه مواد مخدر در جهان را بسیار زیاد بیان کرد و گفت: متاسفانه مواد مخدر شیمیایی و صنعتی در حال دنیا فراگیر شده است که این زنگ هشداری برای کلیه مسئولین دخیل در امر مبارزه است.
دبیر شورا در ادامه؛ مواد مخدر را ابزار جنگ نرم از سوی دشمنان نظام و انقلاب برای نابود کردن نسل جوان دانست و گفت: ابزار مواد مخدر و اعتیاد، تنها سلاحی است که به وسیله آن دشمن با کمترین میزان هزینه و تلفات بیشترین موفقیت و درآمد را کسب می کند و دولت ها نیز در این حوزه متحمل هزینه های گزاف خواهند شد.
امامی از فرماندار و اعضای شورا خواست ضمن ایجاد تغییر در نگاه ها و حساسیت در حوزه مبارزه با مواد مخدر، برنامه ریزی دقیقی خصوصا در حوزه دانش آموزان و دختران داشته باشند و با ایجاد تنوع در آموزش ها و اقدامات مرتبط، برنامه ها را بصورت مستمر رصد و ارزیابی کنند.
در ادامه؛ محبوبه وفائیان کارشناس فرهنگی و پیشگیری دبیرخانه شورا به ارائه طرح یاریگران زندگی در روستا پرداخت و گفت: تحت پوشش قرار دادن جمعیت عمومی در راستای پیشگیری اولیه از اعتیاد و راه اندازی کانون های یاریگران زندگی در محیط های چهارگانه هدف شامل مدارس، دانشگاه ها، محیط های تولیدی و روستاها از سیاست های مدنظر ستاد مبارزه با مواد مخدر است که در قالب طرح یاریگران زندگی در حال اجراست.
وی هدف از اجرای این طرح را گفتمان سازی، تقویت فرهنگ پیشگیری از اعتیاد و حمایت و صیانت از افراد و خانواده های آسیب دیده عنوان کرد و افزود: راه اندازی کانون های یاریگران زندگی در محیط های روستایی متشکل از دهیار، اعضای شورا، رئیس مرکز آموزشی، رئیس خانه بهداشت، امام جماعت روستا و سه نفر از ریش سفیدان و اکابر روستا از اقدامات اولیه ایست که بایستی انجام گیرد.
وفائیان، تشکیل مستمر جلسات هماهنگی و برنامه ریزی در راستای برگزاری جشنواره های بومی و محلی، برنامه های ورزشی و فرهنگی و سایر برنامه های جمعی و نشاط آفرین را از وظایف کانون یاریگران زندگی در روستاها عنوان کرد و افزود: برنامه ریزی در خصوص ایجاد پیوست پیشگیری از اعتیاد برای تمامی برنامه های بومی و محلی و استفاده از ظرفیت این برنامه ها در راستای پیشگیری از اعتیاد و مقابله با مواد مخدر از انتظاراتی است که می بایست بخشداران و مسئولین روستا مدنظر قرار دهند.
فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری از اعتیاد درست و زمان بر است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد گفت: فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر را یک اقدام درست اما اولویت دار و در عین حال زمان بر توصیف کرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=94068
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد
- 174 بازدید
- بدون دیدگاه