• امروز : چهارشنبه - ۲۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 10 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Wednesday - 11 December - 2024
کل پست ها: 72355اخبار امروز : 0
4

وضعیت اشتغال همسران افراد مبتلا به اعتیاد در یزد بررسی شد

  • کد خبر : 93909
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۳
وضعیت اشتغال همسران افراد مبتلا به اعتیاد در یزد بررسی شد
در راستای حمایت از خانواده های معتادان و ایجاد انگیزه و توانمندسازی ایشان جلسه ای با حضور معاون آموزشی اداره فنی و حرفه ای و کارشناس مسئول آن اداره و کارشناس درمان و حمایتهای اجتماعی شورا و 20 نفر از خانواده های آسیب دیده از اعتیاد در محل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شد.

یزد- این جلسه با هدف بررسی آسیب شناسی اشتغال همسران معتادان تشکیل و با تک تک افراد در خصوص کسب و کار قبلی آنان و وضعیت کسب و کار فعلی آنان مصاحبه شد.
همچنین نشستی با حضور محمدحسین امامی دبیر شورا و نیز کارشناس درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر یزد و کارشناسان اشتغال بهزیستی و کارشناس مرکز پیشگیری و درمان بهزیستی و مدیرعامل موسسه فتح المبین با هدف ارائه نظرات کارشناسی در خصوص نحوه اشتغازایی معتادان بهبود یافته و معتادین ترخیص شده از مرکز ماده ۱۶ برگزار شد.
دبیر شورا در این جلسه گفت: در صورت درمان و اصلاح رفتار اعتیادگونه معتادان بهبود یافته و مسئولیت پذیری آنان، اشتغالزایی آنان براحتی صورت می گیرد اما در خصوص اشتغالزایی معتادان ترخیص شده از مرکز ماده ۱۶، انجام عمل مددکاری و پیگیری فراوان برای این امر لازم است حتی اگر مرکز توانمندسازی و جامعه پذیری بهبود یافتگان راه اندازی گردد تا یکسال باید با مدیریت و انجام عمل مددکاری اشتغال افراد پیگیری شود.
کارشناس مرکز غربالگری بهزیستی گفت: خوشبختانه در سامانه غوام اطلاعات شغلی معتادین متجاهر ثبت می گردد و ما می توانیم با کسب اطلاعات دقیق از وضعیت شغلی افراد برنامه ریزی دقیق برای اشتغالزایی آنان داشته باشیم. همچنین اهمیت اشتغالزایی خانواده های معتادین کمتر از خود معتادین نیست.
مدیر مورد موسسه فتح المبین ذکر کرد خوشبختانه با کمبود کار در کارخانه ها مواجه نیستیم. بیشترین مشکل در اشتغالزایی معتاد ترخیص شده از مرکز ماده ۱۶ و تبصره ۲ ماده ۱۶، پذیرش افراد برای انجام کسب و کار می باشد. ضمن اینکه از ۱۲۵ نفر معتاد معرفی شده به اداره فنی و حرفه ای ۳ نفر حاضر به شرکت در دوره ها بودند.
کارشناس درمان شورا نیز گفت: برای کاهش بار مرکز ماده ۱۶ و ماندگاری معتادین متجاهر در درمان و اشتغالزایی و بازگشت به خانواده لازم است افراد در دوره یکساله تحت پوشش مشاوره فردی و گروهی و مهارتهای زندگی قرار گرفته و با پیگیری و نظارت مددکار اشتغال برای افراد ترخیص شده از مرکز ماده ۱۶ و زمینه بازگشت آنان به خانواده و جامعه فراهم شود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=93909
  • ارسال توسط :
  • منبع : شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد
  • 127 بازدید
  • بدون دیدگاه