سمنان- جعفر معینیان در جلسه شورای هماهنگی شهرستان شاهرود با تاکید بر اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا، بر برنامه ریزی اقدامات برای شش ماهه دوم سال با محوریت بخشداران، دهیاران و دستگاه های شهرستانی تاکید کرد.
وی؛ طرح یاریگران زندگی در مدارس را اولویت برنامه های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: این طرح با جدیت پیگیری می شود.
دبیر شورا تصریح کرد: کانون های یاریگران در همه مدارس این شهرستان دایر شده و فعالیت های پیشگیرانه با تمرکز بر توانمندسازی دانش آموزان، مدیریت مورد، برگزاری کارگاه های آموزشی برای والدین . استفاده از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان انجام می شود.
معینیان همچنین با اشاره به راه اندازی خانه پیشگیری از اعتیاد در مرکز استان، بر تامین اعتبارات لازم جهت راه اندازی و تجهیز خانۀ پیشگیری از اعتیاد در شاهرود ویژه دانش آموزان و والدین شرق استان با محوریت آموزش و پرورش خبر داد.
راه اندازی خانه پیشگیری از اعتیاد در شهرستان شاهرود
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان از راه اندازی خانه پیشگیری از اعتیاد در شهرستان شاهرود خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=93761
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان
- 234 بازدید
- بدون دیدگاه