• امروز : پنج شنبه - ۱۲ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 30 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 3 October - 2024
کل پست ها: 71693اخبار امروز : 0
16
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر:

«توانمندسازی» حلقه مفقوده در درمان اعتیاد بود+عکس

  • کد خبر : 93710
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰
«توانمندسازی» حلقه مفقوده در درمان اعتیاد بود+عکس
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، توانمندسازی را حلقه مفقوده در درمان اعتیاد خواند و گفت: تمام یافته‌ها موید آن است که اگر به این حلقه در فرآیند درمان توجه نشو‌د، درمان جواب نمی دهد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر اسکندر مومنی پیش از ظهر امروز در آیین افتتاح ظرفیت جدید مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب سروش گفت: امروز شاهد مراسم افتتاح و کلنگ زنی قابل توجهی در حوزه درمان معتادان متجاهر در این مرکز هستیم.

وی با بیان اینکه توانمندسازی حلقه مفقوده در درمان اعتیاد بود افزود:تمام یافته‌ها موید آن است که اگر به این حلقه در فرآیند درمان و بازگشت دوباره فرد دچار اعتیاد توجه نشو‌د، درمان جواب نمیدهد، در واقع فرد پس از ترک اعتیاد و عدم پذیرش او در جامعه مجدد به همان سبک و سیاق گذشته باز می گردد.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: مرکز ترک اعتیاد یا همان کارگاه سروش امروز به همت سردار رادان فرمانده فراجا و پلیس تخصصی این حوزه به مرحله نهایی رسیده و کمک شایانی به درمان و حرفه آموزی معتادان متجاهر می‌ کند.البته در تهران حداکثر به ظرفیت اشتغالزایی برای حدود ۲۰ هزار معتاد درمان شده، نیاز داریم.

مومنی بیان کرد: تا سال ۹۷ کل ظرفیت موجود در تهران برای ترک اعتیاد معتادان حدود چهار هزار نفر بود در حالیکه همان سال، هفت هزار نفر از معتادان متجاهر جمع‌آوری شده بودند و آن ظرفیت کافی نبود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در تهران با همراهی دستگاه‌های مختلف ظرفیت این مراکز به حدود ۲۰ هزار نفر رسیده است. پلیس هم با روحیه انقلابی نقش افرینی در این حوزه را نیز به عهده گرفته که شایان قدردانی است.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در استان های تهران، البرز، خراسان رضوی و فارس توفیقات خوبی برای راه‌اندازی مراکز این چنینی داشتیم که باید در سایر نقاط کشور نیز برای ایجاد این نوع مراکز برنامه ریزی و اقدام کنیم.

مومنی با اشاره به زمان نگهداری معتادان متجاهر اظهار داشت: معتادان متجاهر حداکثر یک سال آنهم در شرایط خاص، در مراکز درمان و کاهش آسیب، نگهداری می‌شوند ولی حداقل زمان مورد نیاز برای درمان جسمی و روحی و مهارت‌آموزی آنان، دو سال است.

وی افزود: لایحه جدید افزایش زمان نگهداری معتادان متجاهر در اینگونه مراکز، دو هفته قبل از سوی رییس جمهوری با قید فوریت به مجلس ارسال شده که پیش‌بینی زمان نگهداری، در آن، دو سال در نظر گرفته شده است.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: درمان اعتیاد سخت است و غیر از هزینه های مادی، آسیب های جبران ناپذیری را هم به خود فرد، خانواده‌ وی و جامعه وارد می‌کند، لذا باید پیشگیری از اعتیاد را اولویت نخست برنامه‌ها قرار دهیم.

وی در پایان گفت: هیچ دولتی نمی‌تواند کار معتادان را به تنهایی ساماندهی و انجام دهد و در این راه نیازمند مشارکت همه بخش‌ها از جمله خیران هستیم، امروز خوشبختانه خیرین به میدان آمده‌اند و باعث ایجاد اشتغال بهبودیافتگان و مددجویان مراکز درمان اعتیاد شده اند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=93710
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 434 بازدید
  • بدون دیدگاه