معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی مازندران گفت: ۲۰ درصد از اعتبارات اداره کل بهزیستی مازندران برای اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد اختصاص یافت.
خبرگزاری فارس: اختصاص ۲۰ درصد از اعتبار بهزیستی مازندران برای اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد
رمضانعلی گلچوبی در گفتوگو با خبرنگار فارس در بابل اظهار داشت: توجه به وضعیت بهبود یافتگان از جمله خدمات سازمان بهزیستی است.
وی با اشاره به منویات رهبر کبیر انقلاب(ره) مبنی بر نجات فرد یعنی نجات جامعه، تصریح کرد: با نجات فرد در حقیقت خانواده و جامعه بهبود مییابد.
گلچوبی از فعالیت ۷۰ مرکز مجاز اقامتی میان مدت در مازندران خبر داد و گفت: رویکرد سازمان بهزیستی در بهبود وضعیت اعتیاد نگاه حمایتی است، باید کارکرد فرد معتاد که از نظر شغلی، اقتصادی، فردی، خانوادگی، جسمی و روحی دچار اختلال شده دوباره به حالت عادی برگردد.
این مسئول تاکید کرد: مراکز مجاز باید در کنار خدمات احیا جسم به احیا روان بهبود یافتگان توجه داشته و برای مسئولیتپذیر بودن این افراد در جامعه برنامه داشته باشند تا بعد از بهبودی، فردی مسئولیتپذیر به جامعه تحویل دهند.
وی تصریح کرد: ۲۰ درصد اعتبار اشتغالزایی سازمان بهزیستی به بهبود یافتگان از اعتیاد در سال ۹۲ اختصاص یافت و به این افراد در قالب ایجاد کارگاه تولیدی و اشتغالزایی وام پرداخت گردید.
گلچوبی خطاب به خانوادهها متذکر شد: برای درمان عزیزان خود از مراکز مجاز ترک اعتیاد کمک بگیرند و برای تشخص مراکز مورد تایید به ادارات بهزیستی شهر خود مراجعه کنند.
وی افزود: این باور غلط که استعمال مواد برای یک بار اعتیاد نمیآورد سبب شده بسیاری از افراد به دام اعتیاد بیفتند، توصیه ما به مردم عزیز این است که از خطرات مواد آگاهی کافی یافته و از استعمال آن حتی برای یک بار و سرگرمی خودداری کنند.
وی به نظارت صحیح خانوادهها نسبت به فرزندان تاکید کرد و گفت: بعضی خانوادهها بعد سه سال متوجه اعتیاد فرزند خود میشوند، مشاوران بهزیستی بهترین دوست و همراه خانوادهها در ارائه اطلاعات لازم و مفید هستند.