• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
10

“حمایت‌های اجتماعی” مهمترین مشکل درمان اعتیاد کشور

  • کد خبر : 932
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۹:۲۱

هر چند اعتبار اختصاص یافته برای پیشگیری و درمان اعتیاد در سازمان بهزیستی با ۳۲٫۳ درصد به مبلغی حدود پنج میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته است، اما مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد این سازمان معتقد است که اعتبار مورد نظر برای پیشگیری و درمان اعتیاد کشور هزینه‌ای ۲۵ میلیارد تومانی را می‌طلبد. فرید […]

هر چند اعتبار اختصاص یافته برای پیشگیری و درمان اعتیاد در سازمان بهزیستی با ۳۲٫۳ درصد به مبلغی حدود پنج میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته است، اما مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد این سازمان معتقد است که اعتبار مورد نظر برای پیشگیری و درمان اعتیاد کشور هزینه‌ای ۲۵ میلیارد تومانی را می‌طلبد.

فرید براتی سده در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد اعتبارات سال جاری دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: در مجموع ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از طرف وزارت بهداشت و ۹۰۰ میلیون تومان از طریق سازمان بهزیستی به امر پیشگیری و درمان اعتیاد اختصاص داده شد، حال آنکه با این مبالغ نمی‌توان اعتیاد را در کشوری که در معرض آسیب‌های خارجی و پیرامونی قرار دارد، پیشگیری و درمان کرد.

وی همچنین با اشاره به افرادی که از سازمان بهزیستی در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد خدمات دریافت کرده‌اند، اظهار کرد: در سال گذشته ۴۳۲ هزار نفر از خدمات سازمان استفاده کردند.

مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی با اشاره به تعداد مراکز درمان اعتیاد این سازمان، اظهار کرد: ۱۲۰ مرکز گذری ترک اعتیاد، ۴۷ شلتر (سرپناه شبانه معتادان)، ۱۹ مرکز TC (مرکز اجتماع درمان مدار)، ۳۳ مرکز بستری، ۱۸ مرکز دولتی سرپایی و ۴۵۰ تا ۵۰۰ مرکز اقامتی (کمپ ترک اعتیاد) فعال از جمله مراکز سازمان بهزیستی در این زمینه است.

وی در ادامه این گفت‌وگو با بیان اینکه ابتدای سال آینده تعرفه مربوط به درمان اعتیاد اعلام می‌شود، از بررسی کمپ‌های ترک اعتیاد توسط بهزیستی خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۲۰۰ کمپ ترک اعتیاد در حال اخذ مجوز هستند.

براتی سده، مهم‌ترین مشکل درمان اعتیاد را بی‌توجهی به حمایت‌های بعد از درمان سم‌زدایی دانست و اظهار کرد: هنوز در کشور به موضوع حمایت‌های اجتماعی ورود نیافته‌ایم، چرا که نه درمان‌های روان‌ شناختی و غیر دارویی، نه خدمات مددکاری اجتماعی و نه بحث‌ حمایت‌ها جدی گرفته نشده‌اند و حلقه‌های درمان و بازتوانی اعتیاد کامل نیست، بنابراین لازم است اقدامات پس از سم‌زدایی جدی گرفته شوند.


منبع خبر: ايسنا ۹۱/۱۱/۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=932

برچسب ها