• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73423اخبار امروز : 10
16

لزوم آموزش پیشگیری از اعتیاد در کودکان

  • کد خبر : 93096
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
لزوم آموزش پیشگیری از اعتیاد در کودکان
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکید بر آموزش پیشگیری از اعتیاد در کودکان گفت: باید برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در پیش دبستانی‌ها و مهدکودک ها با توجه به پذیرش و فهم کودکان تولید و اجرا شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر کاظمی صبح امروز در نشست تخصصی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور که با عنوان «نظام آموزشی و نقش آن در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اعتیاد، راهبردها و راهکارها» برگزار شد، اظهار کرد: تشکیل شوراهای هماهنگی در استان‌ها و کمیته‌های ذیل این شوراها، ساماندهی معتادان متجاهر و فعالیت‌های پیشگیری از اعتیاد و بهره مندی از ظرفیت‌های دستگاه از مهمترین برنامه‌هایی است که از سوی ستاد دنبال می‌شود.

وی افزود: یکی از اقدامات تحولی این بود که مجمع خیرین یاریگران زندگی در ۲۰ استان ایجاد شده و انشالله در ۱۲ استان دیگر راه اندازی خواهد شد که معتقدیم باید از ظرفیت‌های این مجمع بهره برداری کامل را برد.

قائم مقام دبیرکل ستاد با مهم خواندن طرح یاریگران زندگی در روستاها و اجرای آن، گفت: این طرح در روستاها به اجرا رسیده و برخی استانها توانسته اند در روستاها، اقدامات خوبی را اجرا کنند که حائز اهمیت و توجه است.

کاظمی تصریح کرد: مطالبه گری از دستگاه‌های اجرایی و عمق نفوذ برنامه ها در شهرستان‌ها یکی از راهبردهای ستاد است که به زودی شاهد اجرای برنامه های امر مبارزه با موادمخدر در شهرستان ها خواهیم بود.

وی افزود: یکی از سامانه‌های مهم در ستاد نیز سامانه قوام است که تلاش‌هایی در این بخش انجام شده و مقرر شده که در کارگاه‌ها به این سامانه پرداخته و معرفی شود.

قائم مقام دبیرکل ستاد اظهار داشت: آموزش و پرورش یکی از راهبردی‌ترین دستگاه های اجرایی است که در عرصه تعلیم و تربیت فعالیت دارد، لذا برای آموزش و پرورش باید باب مجزایی باز کرد و جلسات ویژه ای برگزار کرد و بر مدار ارتباطات قدم برداشت.

کاظمی ادامه داد: ما در آموزش و پرورش سد نقطه کانونی داریم و باید با دانشگاه فرهنگیان، انجمن اولیا و مربیان و مدارس ارتباط بگیریم و برای هر کدام از آن‌ها برنامه‌ریزی های مدونی انجام دهیم.

وی تاکید کرد: ما حداقل ۱۲۰ هزار انجمن اولیا و مربیان در مدارس کشور داریم و باید بتوانیم برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر را در این مدارس جاری کنیم، به طور مثال اگه ۵۰ هزار مدرسه را جامعه مخاطب قرار دهیم و هر انجمن یک کارگاه برگزار کند، هزاران نفر تحت پوشش برنامه های پیشگیری از اعتیاد قرار خواهند گرفت؛ لذا باید ارتباط با انجمن اولیا و مربیان قوی باشد و این نیاز به تعامل است.

دبیرکل ستاد تاکید کرد: باید کانون یاریگران زندگی در مدارس فعال شوند، چرا که دانش آموزان خودشان فعال هستند و می‌توانند برنامه‌ریزی کنند.

کاظمی همچنین اشاره داشت: حدود پنج میلیون دانش آموز در اختیار سازمان بسیج دانش آموزان، حدود دو میلیون دانش آموز در اختیار اتحادیه انجمن دانش آموزان و حدود یک میلیون دانش آموز در اختیار سازمان جوانان هلال احمر هستند؛ لذا باید در استان‌ها ارتباط برقرار شود، آنجا میدان عمل است و ظرفیت بی بدیلی نیز در سازمان دانش‌آموزان وجود دارد.

وی در پایان تاکید کرد که در پیش دبستانی‌ها و مهدکودک ها باید ظرفیت‌هایی ایجاد و برای کودکان برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد با توجه به پذیرش و فهم این کودکان تولید و اجرا کنیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=93096
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 373 بازدید
  • بدون دیدگاه