• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
26

پاتوق خرده‌فروشان مواد مخدر در شهرستان‌های اسفراین و بام و صفی‌آباد پلمپ شد

  • کد خبر : 92971
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
پاتوق خرده‌فروشان مواد مخدر در شهرستان‌های اسفراین و بام و صفی‌آباد پلمپ شد
فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از پلمپ پاتوق‌های خرده‌فروشان مواد مخدر در اجرای طرح امنیت محله محور پلیس در شهرستان‌های اسفراین و شهرستان تازه تأسیس بام و صفی‌آباد خبر داد.

خراسان شمالی- سرهنگ محمد روهنا در بیان جزئیات این خبر گفت: در راستای اجرای طرح امنیت محله محور و با توجه به گزارشات و اخبار واصله مردمي و نارضايتي شهروندان در مورد برپايي چندین پاتوق استعمال مواد مخدر و تجمع خرده‌فروشان در شهرستان‌های اسفراین و بام و صفی‌آباد موضوع جهت بررسی بیشتر در دستور کار پلیس شهرستان اسفراین قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با هماهنگی قضائی به محل اعزام و در عملیات‌های غافلگیرانه جداگانه تعدادی از خرده‌فروشان مواد مخدر را در محل پاتوقشان دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه مأموران با هماهنگی قضایی منازل مسکونی که پاتوق خرده‌فروشان مواد مخدر شده بود را پلمپ کردند، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح مأموران در بازرسی از محل موردنظر مقادیر زیادی اقلام ممنوعه ازجمله مواد مخدر،یک قبضه سلاح و… کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند،خاطرنشان کرد: اجرای طرح امنیت محله محور سرمایه اجتماعی پلیس است که با به‌کارگیری تمام توان خود آماده مقابله با هرگونه هنجارشکنی و برخورد با مخلان نظم و امنيت و قاچاقچیان می‌باشد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=92971
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی
  • 335 بازدید
  • بدون دیدگاه