• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
3

خانواده‌ها، مدارس و مساجد می‌توانند در تحقق رویکرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر پيشرو باشند

  • کد خبر : 9261
  • ۲۳ تیر ۱۳۹۳ - ۶:۵۹

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه خانواده‌ها، مدارس و مساجد می‌توانند در تحقق رویکرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر پيشرو باشند، تاکید کرد: آموزش‌های اجتماعی در کشور باید ارتقاء یابد و بايد اين سه كانون از پيامدهاي واقعي اعتياد اطلاع داشته و به افراد اطلاعات و آموزش‌هاي لازم را ارائه كنند.رضا رحمانی […]

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه خانواده‌ها، مدارس و مساجد می‌توانند در تحقق رویکرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر پيشرو باشند، تاکید کرد: آموزش‌های اجتماعی در کشور باید ارتقاء یابد و بايد اين سه كانون از پيامدهاي واقعي اعتياد اطلاع داشته و به افراد اطلاعات و آموزش‌هاي لازم را ارائه كنند.

رضا رحمانی در گفت وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: رویکرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر در صورتیکه در دستور کار همه نهادهای دولتی و غیر دولتی قرار گیرد، قطعا نتایج موفقی را به همراه خواهد داشت. البته نتایج آن به زودی حاصل نشده و ممکن است اندکی زمانبر باشد.

وی ادامه داد: با توجه به گسترش انواع مواد مخدر صنعتی و ورود مخدرهای جدید، ضرورت دارد؛ مسئولین آموزش و پرورش و سایر نهادهای آموزشی بیش از گذشته جهت ارتقاء آموزش‌های اجتماعی برای پیشگیری از آسیب‌هایی همچون اعتیاد و ایدز تلاش کنند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با بيان اینکه متاسفانه امروزه به دلیل وجود انواع مخدرهای صنعتی که برخی از آنها به سادگی قابل تهیه و ساخت هستند، هیچ خانواده‌ای نمی‌تواند خود را مصون از از اعتیاد بداند، افزود: بنیان آسیب‌های اجتماعی از خانواده‌ها نشات می‌گیرد. والدین اولین مرجعی هستند که قبل از همه مسئولین برای مبارزه و پیشگیری از اعتیاد باید وارد عمل شوند و این موضوع تنها با آگاهی‌بخشی به فرزندان انجام شدنی است.

وی با بیان اینکه علل گوناگونی در ایجاد اعتیاد به موادمخدر و تشدید گرایش افراد به آن وجود دارد، تصریح کرد: بی توجهی والدین نسبت به آموزش و تربیت به فرزندان، زمینه‌ها را برای انحراف آنها فراهم می‌سازد. انحرافاتی که عواقب وخیمی برای فرد و جامعه به همراه دارد که برای رفع آن علاوه بر هزینه‌های گزاف، خانواده‌ها را برای مدت‌ها دچار چالش می‌سازد. باید همه اعضای خانواده در کشور از پیامدهای واقعی اعتیاد آگاهی داشته و به آثار تخریبی آن توجه داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه سطح اطلاع خانواده‌ها از مخدرهای جدید به اندازه کافی نیست، گفت: والدین باید به صورت مستمر آگاهی‌های لازم در این زمینه را فراگیرند و به بهانه مشکلات زندگی و معیشت از تربیت فرزندان خود غافل نشوند.

رحمانی اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را راهکار بسیار مناسبی جهت پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با اعتياد دانست و افزود: خانواده‌ها و مدارس و مساجد می توانند پیشرو در تحقق این رویکرد باشند.

وی در مورد جامعه‌پذیر کردن معتادان بهبودیافته نیز گفت: در این زمینه باید فرهنگ‌سازی شود و رسانه‌ها امر خطیری در این رابطه دارند. نهادهای فرهنگی باید در این عرصه بیش از بیش ورود یافته و برنامه‌های خود را در این رابطه گسترش دهند.

نماینده مردم تبریز ایجاد اشتغال مناسب و فراهم کردن بسترهای لازم جهت اشتغالزایی خانواده معتادان یا معتادان بهبودیافته توسط دولت را یکی از عللی عنوان کرد که به جامعه‌پذیری این افراد کمک می‌کند و گفت: مجلس شورای اسلامی برای تصویب لایحه یا طرح در این راستا همکاری های لازم را خواهد داشت.

وی تصریح کرد: ایجاد حساسیت نسبت به موضوع اعتیاد و مواد مخدر در همه نهادها و دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی در نهادینه کردن مبارزه با مواد مخدر نقش خواهد داشت و نتایج موفقی را به همراه دارد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کنار هم بسترهای مناسبی جهت مبارزه با مواد مخدر مي‌باشند، بیان داشت: افزایش آمار اعتیاد طی سال‌های اخیر نشان‌دهنده این موضوع است که باید چاره‌ای جدی در این رابطه اندیشید و مجلس نیز آمادگی دارد در کنار دولت برای پیشگیری از اعتیاد و سایر آسیب‌های اجتماعی سیاست‌های لازم را اتخاذ کند.

منبع خبر: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۳٫۴٫۲۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=9261

برچسب ها