• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل پست ها: 73305اخبار امروز : 5
6

جرای طرح مصون‌سازی در برابر آسیب‌های اجتماعی در مدارس خراسان رضوی

  • کد خبر : 9224
  • ۲۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹

رئیس اداره مشاوره تحصیلی و تربیتی آموزش وپرورش خراسان رضوی از اجرای طرح مصون‌سازی در برابر آسیب‌های اجتماعی در مدارس این استان خبر داد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، علی ناطقیان در جلسه کمیته پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان اظهار داشت: این طرح، کار توانمندسازی دانش‌آموزان سالم را به […]

رئیس اداره مشاوره تحصیلی و تربیتی آموزش وپرورش خراسان رضوی از اجرای طرح مصون‌سازی در برابر آسیب‌های اجتماعی در مدارس این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، علی ناطقیان در جلسه کمیته پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان اظهار داشت: این طرح، کار توانمندسازی دانش‌آموزان سالم را به لحاظ رفتاری و اجتماعی بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان مدارس به سه گروه سالم، آسیب پذیر یا مرزی و آسیب دیده تقسیم شده اند، تصریح کرد: سلامت روان به توانمندسازی دانش‌آموزان سالم تاکید داشته و با انجام مشاوره‌های گروهی و کارگاه‌های آموزشی، آنان را هدایت می کند.

وی با اشاره به این که در پیشگیری اولیه، عوامل محافظتی و خطر ساز احصا و کار علمی انجام می شود در خصوص دانش آموزان مرزی اذعان کرد: مراکز مشاوره، درمان گروهی این دانش‌آموزان را با اجرای برنامه های تاب آوری انجام داده تا آنان در مقابل آسیب مقاومت کنند. 

رئیس اداره مشاوره تحصیلی و تربیتی آموزش وپرورش خراسان رضوی، در خصوص دانش آموزان آسیب دیده در این طرح گفت: ما مکلفیم آنان را به زندگی سالم باز گردانیم.

ناطقیان در این مرحله به نقش مددکاری اجتماعی و توانبخشی اشاره و اضافه کرد: کمبود امکانات، اقدامات مداخله‌گرانه ما را با مشکل مواجه کرده و بایستی مسئولان در این راستا اندیشه کنند.

وی نبود کتاب‌های درسی به روز شده درباره پیش آگهی دادن به دانشجویان را مورد انتقاد قرار داد واذعان کرد:کتابهای سلامت روان دانشگاهی نمی تواند مسائل اجتماعی را شناسایی و راهکار درمانی ارائه دهد.

همچنين رمضان نیری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: رابطه بزرگسالان با نوجوانان بیشتر از جنس نصیحت و کنترل بیرونی است. این گونه است که نوجوانان فیگور مثبت گرفته و ما در دنیای آنان جای نداریم.

وی پیشنهاد کرد: در امور پژوهشی آسیب‌های اجتماعی نوجوانان از گروه‌های همگن و خودشان مدد گرفته شود.

وی عدم وجود ساعت مخصوص مشاوران را از چالش‌های اساسی عدم ارتباط آنان با دانش آموزان در مدارس دانست و تصریح کرد: نقش حامیانه معلمان را نباید در خصوص کاهش آسیبها نادیده انگاشت.

زینت ارمغان رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش نیز در این نشست شکل گیری خانواده های تک والد و ۱۰ میلیون زن سرپرست خانوار را از نگرانی های اجتماعی دانست و بیان داشت: ۳۵ درصد فرزندان در خانواده ها دچار طلاق عاطفی والدین و ۷۶ درصد فرزندان بزهکار حاصل خانواده های متلاشی اند.

وي افزود:ت وانمند سازی مدرسان و مشاوران، اجرای طرحهای حمایتی می تواند از آسیب‌ها بکاهد.

همچنين ماشاالله صادقی جانشین دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی نیز بر آموزش و مدد کاری اجتماعی در بحث کاهش آسیبها در این جلسه تاکید کرد .

وي افزود: ضعف عملکرد برخی از مدیران کل در این حوزه نیز بایستی با آموزش برطرف شود.

وی بومی‌سازی آموزش‌ها را از مهمترین عوامل جلوگیری از آسیبهای اجتماعی معرفی کرد.

منبع خبر:  روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۳٫۴٫۲۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=9224

برچسب ها