دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: براي تكميل چرخه درمان اعتياد ميبايست حمايتهاي اجتماعي پس از بهبودي كه شامل حرفهآموزي و ايجاد اشتغال است صورت پذيرد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي با بيان اين مطلب، در جلسه شوراي فرعي مبارزه با مواد مخدر شهرستان شيراز اظهار داشت: زمانی درمان فرد معتاد کامل میشود که فرد بهبودیافته از طریق فراگیری حرفه و اشتغال مشغول به کار شود و از این طریق جامعهپذیر و نهایتاً در کانون خانواده قرار گیرد.
وي خاطر نشان کرد: آموزشهای لازم از طریق مرکز آموزش فنی و حرفهای به بیماران منتقل ميشود.
دبير شوراي هماهنگي استان در خصوص اهميت كسب حرفهآموزي معتادان بهبود يافته گفت: معتادان بهبودیافته با كسب مهارتهاي لازم و با داشتن مدرک فنی و حرفهای، احساس استقلال میکنند و به جستوجوی شغل مورد نظر میپردازند.
ابراهيمي در ادامه از اجراي فاز دوم طرح جمعآوري معتادان حاد و پُرخطر در شهر شيراز خبر داد و گفت: در پي رضايتمندي شهروندان و مسئولين از اجراي فاز اول اين طرح كه از اسفند ماه سال ۱۳۹۲ آغاز گرديد لذا مجدداٌ دستور اجراي فاز دوم طرح جمعآوري معتادان از تاريخ ۱۶ تير ماه صادر شده است كه اين امر با همكاري دستگاههاي ذيربط صورت ميگيرد.
وي همكاري دستگاههاي ذيربط را در اجراي اين طرح خواستار شد و گفت: همانطور كه در اجراي فاز اول همهي دستگاهها همكاري لازم را داشتند، انتظار ميرود كليهي دستگاههاي ذيربط همكاري و تلاش لازم را در چارچوب وظايف ذاتي و سازماني خود در جهت هر اجراي هر چه بهتر اين طرح بكار گيرند.
ابراهيمي در پايان گفت: از ابتداي اجراي فاز دوم طرح جمعآوري معتادان حاد و پُرخطر تاكنون تعداد ۲۶۷ نفر معتاد از سطح شهر جمعآوري و جهت درمان به ۷ مركز اقامتي ميان مدت ارجاع شدهاند.
منبع خبر: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۳٫۴٫۲۱